• Top Stories

    Νέα Δημοκρατία: Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα – «Δεν έχει τσίπα πάνω του»

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του στην κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣYΡΙΖΑ, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

    Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί για θράσος και επαναλαμβανόμενα ψέματα τον κ. Τσίπρα, λέγοντας πως κοροϊδεύει την κοινωνία, ενώ ασκεί κριτική για την μη αποδοχή από την κυβέρνηση της πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για διανομή ενός 0,5% του πλεονάσματος που κατάφερε η κυβέρνηση το 2016.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

    «Ο κ. Τσίπρας απέδειξε, για μια ακόμη φορά, πως διαθέτει πλεόνασμα θράσους για να κοροϊδεύει εν ψυχρώ την ελληνική κοινωνία που στενάζει.

    Και τώρα που λέει ότι “έκλεισε ένας κύκλος” του θυμίζουμε ότι το ίδιο ακριβώς έλεγε και πέρυσι στις 22 Μαΐου 2016:

    “Σήμερα, παίρνουμε τις τελευταίες δύσκολες αποφάσεις. Το επόμενο διάστημα θα είναι ένα διάστημα διαφορετικό, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες”.

    Σήμερα, επανέλαβε το ίδιο ψέμα.

    Κανείς, όμως, πλέον δεν τον πιστεύει. Φέρνει το τέταρτο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα για τον ελληνικό λαό, κόβοντας κατά μέσο όρο δυο συντάξεις, επιβαρύνοντας με νέους φόρους όλους τους Έλληνες. Δεσμεύει τη χώρα για πολλά χρόνια, χωρίς να εξασφαλίζει καν την χρηματοδότησή της.

    Ο κ. Τσίπρας ”αγαπάει” τους φτωχούς, γι’ αυτό φροντίζει να γίνονται διαρκώς περισσότεροι. Έχει το θράσος να μιλάει για αντίμετρα, όταν για να ενεργοποιηθούν, ύστερα από τρία χρόνια, πρέπει να στύψει σαν λεμονόκουπα όλους τους Έλληνες.

    Αν είχε ίχνος ευαισθησίας για τον ελληνικό λαό και όχι για την καρέκλα του, θα αποδεχόταν την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Μια πρόταση ρεαλιστική, μετρημένη, που ανακουφίζει έστω και λίγο όλους τους Έλληνες. Αλλά είπαμε ”Τσίπρας είναι και τσίπα δεν έχει πάνω του…”».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελλάδα όπως Ισπανία; Έρχονται χιλιάδες πλειστηριασμοί και θα τους κάνει όλους ο Αλέξης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου: Έμπειρο στέλεχος της αγοράς η νέα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άννα Καραμανλή: Υπόλογη η κυβέρνηση για το νέο φιάσκο στο ποδόσφαιρo



    ΣΧΟΛΙΑ