• Top Stories

    Απίστευτο και όμως ελληνικό: Γιατί κατέβασαν από το πλοίο τους πυροσβέστες στην Κεφαλονιά

    • NewsRoom


    Ναυτιλιακή εταιρεία στην Κεφαλονιά κατέβασε από το πλοίο πυροσβέστες, ισχυριζόμενη ότι δεν έχει σύμβαση με την Πυροσβεστική!

    Το παραπάνω ιλαροτραγικό γεγονός καταγγέλλει με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

    Οι πυροσβέστες έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να βοηθήσουν στην κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς που έκαιγε για μέρες το νησί και…η ανταμοιβή τους ήταν η παραμονή τους στο νησί, όχι πάντως για διακοπές.

    Άλλωστε, τα έξοδα για τη διαμονή τους, το φαγητό κ.ά. τα πληρώνουν από την τσέπη τους. Ίσως με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση να θεωρεί ότι… τιμά τους ήρωες.

    Στην επιστολή της ΠΟΠΥΣΥΠ με θέμα «αποκλεισμός συναδέλφων στο λιμάνι νήσου Κεφαλονιάς», αναφέρονται τα εξής:

    “Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

    μόλις τώρα πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους, που επιχειρούσαν στην Κεφαλονιά και αποδεσμεύτηκαν, ότι οι ίδιοι πηγαίνοντας στο λιμάνι, για να φύγουν από την νήσο της Κεφαλονιάς, η εταιρεία kefalinia line με προκλητικό τρόπο τους κατέβασε προσβάλλοντας τους από το καράβι της, διότι δεν έχει σύμβαση με τους πυροσβέστες, όπως ισχυρίζεται.

    Ζητούμε την άμεση παρέμβαση σας, ώστε οι συνάδελφοι να αποχωρήσουν από την Κεφαλονιά, διότι η παραμονή τους εκεί επιβαρύνεται με χρήματα -φαγητό διαμονή κλπ – τα οποία όμως δεν τα έχουν και αδυνατούν.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά της Κεφαλλονιάς: Οι πυροσβέστες έσωσαν τα σπίτια (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία σοκ από πυροσβέστες: Με απανωτές βάρδιες σβήνουμε τις φωτιές σε όλη τη χώρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκκλήσεις πυροσβέστη μέσω Facebook – «Αφυδατωθήκαμε, χρειαζόμαστε νερό και ψωμί»

     



    ΣΧΟΛΙΑ