ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,4 βαθμών συγκλόνισε το νότιο Μεξικό, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο (USGS). Κτίρια ταρακουνήθηκαν στην Πόλη του Μεξικού, χιλιάδες άνθρωποι έχουν βγει πανικόβλητοι στους δρόμους, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Από τον σεισμό έχει κλείσει το αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικό, ενώ όλες οι πτήσεις έχουν καθηλωθεί.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι σαν σήμερα πριν 32 χρόνια (19/9/1985) σημειώθηκε ο καταστροφικός σεισμός μεγέθους 8 Ρίχτερ που ισοπέδωσε την πόλη του Μεξικό και στοίχισε τη ζωή σε 5.000 ανθρώπους.
Nuevo #SISMO #Mexico ??. Hace unos momentos. #19DeSeptiembre pic.twitter.com/dePD83Hww7
— Noticiasmx360 (@NoticiasMX360) 19 Σεπτεμβρίου 2017
UPDATE: #Mexico #earthquake power downgraded to 7.1-mag https://t.co/xBSNyx5Qzc pic.twitter.com/JNzBrZSupF
— Kevin W. (@kwilli1046) 19 Σεπτεμβρίου 2017
???? #TERREMOTO #Mexico pic.twitter.com/mPRuqYkSPZ
— Uriel Santana (@santanauriel) 19 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι γυναίκες που οδηγούν την Porsche μπροστά
- J & J Innovative Medicine: Απέσυρε δύο φάρμακα από την Ελλάδα – Το παρασκήνιο των νέων ελλείψεων
- Αττική Οδός: Εξετάζονται οι τελικές παρεμβάσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ– Στον πάγο η Λεωφόρος Κύμης
- Συνέδριο Morgan Stanley: Eurobank και Alpha Bank κερδίζουν το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.