ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νονός για πρώτη φορά έγινε ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Ο πατέρας που έχασε την σύζυγο και τον γιο του στο τροχαίο στην Εθνική Οδό με την μοιραία Πόρσε.
Ο ίδιος ανέβασε στη σελίδα του στο facebook μία φωτογραφία από την στιγμή της βάπτισης, στην οποία κρατά στην αγκαλιά του τον ανιψιό του.
«Πρώτη φορά γίνομαι Νονός και μάλιστα στο παιδί του αδερφού μου… Ελπίζω να καταφέρω να φέρω τον Θανασάκη σε σωστό πνευματικό δρόμο» έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε την ανάρτησή του:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ στην Ιαπωνία: Βρήκαν 9 διαμελισμένα πτώματα σε διαμέρισμα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: iPhone: Η θήκη από τιτάνιο που κοστίζει περισσότερο και από το ακριβότερο μοντέλο (pics + video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Huawei: Ο κινεζικός «δράκος» απειλεί την Apple
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Το Ιράν «δεν έχει καμία ελπίδα», «δεν θα αφήσουμε τους τρελούς να αποκτήσουν πυρηνικά»
- ISM: Υποχώρησε τον Απρίλιο ο μη μεταποιητικός δείκτης PMI
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Η Ευρώπη να περάσει από την ανθεκτικότητα στην επίθεση
- S&P Global Energy: Ακόμη και μετά το άνοιγμα του Ορμούζ, θα χρειαστούν τουλάχιστον 7 μήνες για να ανακάμψει πλήρως η παραγωγή πετρελαίου

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.