ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πηνελόπη του Αλέξη, πώς ο Σαμαράς… ξενύχιασε την Μέρκελ, ο Πιέρ και ο Ντόναχιου και το απίστευτο σκηνικό με Κίμπερλι και Παπασταύρου
Οι Συντηρητικοί της Άνγκελα Μέρκελ, διευρύνουν το ποσοστό της υποστήριξης τους, στο 40% -είναι το μεγαλύτερο από τον Σεπτέμβριο του 2015- σε δημοσκόπηση (Forsa) για λογαριασμό του περιοδικού “Stern” και του τηλεοπτικού δικτύου RTL.
Οι Σοσιαλδημοκράτες του SPD παραμένουν στάσιμοι στο 23%, με τους Πράσινους να έχουν κερδίσει μία μονάδα στο 9% και το αντιμεταναστευτικό AfD να παραμένει στο 7%.
Το ακροαριστερό κόμμα Linke έχασε μία μονάδα στο 9% και οι Ελεύθεροι Δημοκράτες, επίσης έχασαν μία μονάδα στο 7%.
Στην δημοσκόπηση αυτή, έλαβαν μέρος 2.502 ψηφοφόροι και πραγματοποιήθηκε μεταξύ 19 και 23 Ιουνίου.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκπληκτο το Μαξίμου με την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ – Ρίχνει την ευθύνη στον Μητσοτάκη, το ΠΑΜΕ και τη ΛΑΕ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνέχιση της απεργίας αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ – Παραμένουν τα σκουπίδια στους δρόμους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τάκης Θεοδωρικάκος: Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν και νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας και της οικονομίας
- Ίλον Μασκ: Ένοχος για παραπλάνηση επενδυτών του Twitter, σύμφωνα με δικαστήριο στο Σαν Φρανσίσκο
- Αριστείδης Πίττας (Eurobulk): Η σκληρή δουλειά για να φτιάξει τον στόλο του και μια ζωή χωρίς πολυτέλειες – «Δεν έχω σκάφη και αεροπλάνα»
- Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.