• Ελλάδα

    Φονικό στον Λαγανά:Τον σκότωσαν για μια selfie;

    • NewsRoom
    laganas


    Μία selfie φωτογραφία στάθηκε η αφορμή για το φονικό που συγκλόνισε χθες τον Λαγανά Ζακύνθου, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που ήρθαν στο φως.

    Ο νεαρός Αμερικανός, θύμα ξυλοδαρμού από 10 τουλάχιστον άτομα, «τόλμησε» να βγάλει μία selfie με σερβιτόρα του μπας που διασκέδαζε με την παρέα του. Η κίνησή του αυτή, όπως φαίνεται, εξαγρίωσε θαμώνες αλλά και υπαλλήλους του μπαρ. Τα αίματα άναψαν και το κακό δεν άργησε να συμβεί.

    Όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται, κατά πληροφορίες, σε βίντεο από κάμερα κυκλώματος ασφαλείας που είχε τοποθετηθεί στο μπαρ.

    Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ο 22χρονος να διασκεδάζει με δύο φίλους του Αμερικανούς και στη συνέχεια να βγάζουν μία φωτογραφία με σερβιτόρα. Ένας από τους μπράβους, ενοχλείται και εμφανίζεται να πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις την παρέα του 22χρονου.

    Ακολουθεί διαπληκτισμός και ο νεαρός Αμερικανός εγκαταλείπει το κατάστημα. Αρχίζει δε πανικόβλητος να τρέχει και ο μπράβος μαζί με δικά του -πιθανότατα- άτομα αρχίζουν και τον καταδιώκουν.

    Περίπου 20 μέτρα πιο μακριά τον ακινητοποιούν, τον ρίχνουν στο έδαφος και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν με μανία. Το παιδί από το Τέξας μένει αναίσθητο και τελικά πεθαίνει…

    Σύμφωνα με τον Alpha πάντως, που παρουσιάζει μια άλλη εκδοχή, γύρω στις 3 το πρωί ένας Σέρβος σηκώνεται από το τραπέζι του και σπάει ένα μπουκάλι μπύρα το τραπέζι που καθόταν ο Αμερικανός με αφρούς και γυαλιά να πετάγονται μπροστά του.

    Μετά από λίγο ο 22χρονος Αμερικανός σηκώνεται από το τραπέζι του και κατευθύνεται στο τραπέζι των Σέρβων και ρίχνει μία γροθιά στο πρόσωπο του Σέρβου που έσπασε την μπύρα με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Ο Αμερικανός στην προσπάθειά του να ξεφύγει βγαίνει από το μαγαζί ρίχνοντας τραπέζια στο διάβα του.

    Οι σκηνές που ακολούθησαν είναι η γνωστή καταδίωξη και τελικά ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρευνα-καταπέλτης: Πέντε φορές περισσότερες οι πτωχεύσεις στην Ελλάδα τα έτη της κρίσης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάκυνθος: Αυτοί είναι οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία στον Λαγανά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nέος καύσωνας προ των πυλών: Δείτε πού και πότε θα χτυπήσει με 42άρια!



    ΣΧΟΛΙΑ