• Πολιτική

    Eρωτική απογοήτευση ήταν η αιτία που αυτοκτόνησε ο 16χρονος-Τι χάραξε στο έδαφος πριν πέσει

    • NewsRoom
    ΠΟΑΣΥ


    Ερωτική απογοήτευση ενδέχεται να ήταν η αιτία που έδωσε τέλος στην ζωή του ο 16χρονος μαθητής που έπεσε από γέφυρα της Αττικής Οδού στην περιοχή του Γέρακα (στο 33χλμ. της Αττικής Οδού) στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο αλλά και να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο.

    Σύμφωνα με το neoslogosattikis.gr, οι αστυνομικές αρχές αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια ή το ενδεχόμενο ο μαθητής να έπεσε από τη γέφυρα της Αττικής Οδού από απροσεξία ή εξαιτίας προσωρινής απώλειας των αισθήσεών του.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 16χρονος πριν βάλει τέλος στην ζωή του πήγε σε μία παιδική χαρά κοντά στην γέφυρα, πέρασε την συρμάτινη περίφραξη ύψους δύο μέτρων, και προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

    Ο μαθητής είχε βγάλει τα αθλητικά του παπούτσια πριν πέσει στο κενό, τα οποία βρέθηκαν ένα-δύο μέτρα από το σημείο που έγινε η πτώση.
    Το πιο συγκλονιστικό απ΄ όλα όμως είναι πως ο ίδιος πριν πέσει από την γέφυρα άφησε ένα μήνυμα στο σημείο.

    Ο ίδιος σχεδίασε πάνω στο λασπώδες έδαφος μια καρδιά και στο εσωτερικό της έγραψε τα τέσσερα γράμματα του υποκοριστικού ονόματος μιας μαθήτριας.

    Οι γονείς του παιδιού φαίνεται πως δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για την ερωτική απογοήτευση που περνούσε ο γιος τους, ενώ λίγη ώρα μετά την τραγική κατάληξη του γιου τους, οι ίδιοι είχαν παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης για να δηλώσουν την εξαφάνισή του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  ΣΟΚ: 16χρονος αυτοκτόνησε, πέφτοντας από γέφυρα της Αττικής Οδού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάλυμνος: Οι Αρχές είχαν ερευνήσει το μέρος που βρέθηκε ο άτυχος φοιτητής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παραμένει το μυστήριο με τον θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου – Τι έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή



    ΣΧΟΛΙΑ