ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο – Λιοσίων: Σοβαρές κακουργηματικές διώξεις στον 16χρονο Σουδανό για εγκατάλειψη της μαθήτριας
Απολογείται, σήμερα, ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών ο 16χρονος που κατηγορείται για τον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σε κεντρικό σημείο της πόλης των Σερρών.
Ο 16χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Προανακριτικά, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι κατάφερε χτυπήματα στον παθόντα, με αφορμή μία κοπέλα.
Τα ιατροδικαστικά ευρήματα έδειξαν βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα του 17χρονου θύματος.
Μεταξύ άλλων, η έκθεση που συντάχθηκε από τον ιατροδικαστή και ενσωματώθηκε στη δικογραφία, περιγράφει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ρήξη εσωτερικών οργάνων στη σορό του ανήλικου, η κηδεία του οποίου πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα σε κλίμα οδύνης.
Διαβάστε επίσης
Δημοσκόπηση GPO: Από Ζωή, Νίκη και Βελόπουλο οι μεγάλες δεξαμενές ψηφοφόρων της Καρυστιανού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής: Θα συμπληρώσουμε τις παρεμβάσεις μας με αλλά χρηματοδοτικά εργαλεία
- Revolut: Πώς ο Nik Storonsky θα μετατρέψει τη fintech σε τραπεζικό γίγαντα της Ευρώπης
- Πιερρακάκης στη G7: Οι σημερινές παγκόσμιες προκλήσεις απαιτούν συντονισμένες δράσεις πολιτικής
- Apple: Πρόκληση για τον νέο CEO η «παρακαταθήκη» Κουκ-Τζομπς για τον κολοσσό με αποτίμηση σχεδόν $5 τρισ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.