ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις της ΕΛ. ΑΣ. σχετικά με τα δέματα τρόμου τα οποία βρίσκονται με μεγάλη συχνότητα σε διάφορα μέρη.
Η Αντιτρομοκρατική εκφράζει τον φόβο της για το γεγονός ότι κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των δεμάτων, κάτι που σημαίνει ότι η πιθανότητα να βρεθούν εκ νέου άλλα αυξάνεται κατά πολύ.
Έχει ξεκινήσει λοιπόν ένα μπαράζ αναζήτησης τέτοιων δεμάτων από την ΕΛ. ΑΣ. ώστε να ελεγχθεί εξονυχιστικά το κάθε ένα που φτάνει σε ελληνικά υπουργεία, πρεσβείες στην Αθήνα και οικονομικούς παράγοντες που είχαν “πάρε – δώσε” με την Τρόικα. Άλλωστε, στόχος των τρομοκρατών, είναι προφανώς οι παράγοντες που έχουν σχέση με την ελληνική οικονομία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεβέντης: «Να ψηφίσω με τον Τσίπρα; Δεν είμαι τόσο βλάκας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης vs Αντιπολίτευση: Δύο ή τρεις κινήσεις πριν το ρουά-ματ;
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι μπορούμε να περιμένουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Πλειστηριασμοί: Από τη βάση της «Ιόνιος Τεχνική» έως τη βίλα Πρινιωτάκη στον Γέρακα
- To μεγάλο δίλημμα του ΚΜ και ο Τραμπ, το «πάρτι» του Γεραπετρίτη, ο Τασούλας με τους «αριστερούς» του Σημίτη και οι business του κατασκόπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.