ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επτά εταιρίες εκπροσώπησαν την Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, ΙΤΒ Αsia 2017, που διεξήχθη πριν λίγες μέρες στη Σιγκαπούρη και στην οποία έλαβαν μέρος 940 εκθέτες από 113 χώρες.
Συγκεκριμένα, με στόχο την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας στη διεθνή αγορά της Ασίας στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο ΕΟΤ, συμμετείχαν οι εταιρίες: Asit Greece, ΗΑΤΤΑ, Hetco Tours – Greece, Rhodes Tourism Promotion Organization και The Travel Company, ενώ ως ανεξάρτητοι εκθέτες έλαβαν μέρος και οι εταιρίες TourGreece και IMT Travel Services.
Η ITB Asia, η οποία αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, καλύπτει τους τομείς: επαγγελματικά ταξίδια, ταξίδια αναψυχής, παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, εκπαίδευση και επαγγελματικά workshops (MICE & Leisure). Πρόκειται για μια Διεθνή Έκθεση Τουρισμού που αποτελεί σημείο αναφοράς για περισσότερους από 950 Ασιάτες και διεθνείς buyers, αλλά και για τους 11.000 ενδιαφερόμενους που την επισκέπτονται απ’ όλο τον κόσμο, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται εκπρόσωποι ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων, δήμων, περιφερειών, καθώς και εταιριών υπηρεσιών του τουριστικού κλάδου.
Η επόμενη ITB Asia, όπου ο ΕΟΤ θα διοργανώσει το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο θα οργανώσει ελληνική επιχειρηματική αποστολή επίσκεψης στην έκθεση, πρόκειται να διεξαχθεί από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου 2018, στη Σιγκαπούρη.
Tο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, αναφέρει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 64 19 037 για πληροφορίες, καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.itb-asia.com και την ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr, για να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εντός της ημέρας η νέα έξοδος της Ελλάδας στις αγορές-Στα 30 δισ. ευρώ η αξία του swap
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πράσινο φως από το υπουργείο Ναυτιλίας – Στους δήμους τα «ορφανά» λιμάνια
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιβάν Σαββίδης: Γιατί επενδύει 3 εκατομμύρια ευρώ σε ξενοδοχείο στη Ρωσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο κόκκινο οι αγορές σε Ευρώπη και Ασία από τις νέες επιθέσεις του Ιράν – Υποχωρούν ομόλογα, crypto, μέταλλα
- Μέση Ανατολή: Συζητήσεις με τη γαλλο-γερμανική αμυντική εταιρεία KNDS για προμήθεια εξοπλισμού αναχαίτησης drones
- Βουλή: Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για το πλαφόν σε τρόφιμα και καύσιμα
- Οι ΑΠΕ «ρίχνουν» τις τιμές ρεύματος – Καθοριστικός ο ρόλος του ΑΔΜΗΕ στη νέα ενεργειακή ισορροπία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.