Μόνο θετικά σχόλια έχει προκαλέσει η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «ITB» στο Βερολίνο. Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση του τουρισμού, η Περιφέρεια συνεχίζει να δίνει το «παρών» σε όλες τις διεθνείς εκδηλώσεις προβολής των τοπικών προϊόντων και των τουριστικών υποδομών της Στερεάς Ελλάδας.
Το Βερολίνο αποτελεί τον 5ο σταθμό για τον σκοπό αυτό καθώς έχουν προηγηθεί οι επιτυχείς συμμετοχές σε αντίστοιχου κύρους διεθνείς εκθέσεις στο Λονδίνο, το Τελ Αβίβ, το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι.
Με σκοπό την ενίσχυση των επαφών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της έκθεσης για την προσέλκυση τουριστών, στο Βερολίνο βρίσκεται και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να στηρίξει τις συναντήσεις που πραγματοποιούνται με τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες του τουρισμού. Είναι σημαντικό ότι η συμμετοχή της Περιφέρειας σε αυτή, αλλά και τις άλλες εκθέσεις, αποφασίστηκε έπειτα από διάλογο με τους επιχειρηματίες του αντικειμένου που υπέδειξαν τις σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις που θα προωθήσουν και θα προβάλουν την Στερεά Ελλάδα.
Στον απολογισμό της πρώτης ημέρας της έκθεσης, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε:
«Έχουμε δημιουργήσει μία καλή ομάδα με όλους τους ανθρώπους του τουρισμού της Στερεάς Ελλάδας. Αποφασίσαμε ότι θα γυρίσουμε τον κόσμο αλλά θα πετύχουμε τον στόχο μας. Να κάνουμε την Στερεά Ελλάδα πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης, να δείξουμε σε όλους ότι δεν διαθέτουμε μόνο τη φυσική ομορφιά που έχουμε κληρονομήσει, αλλά και υποδομές που θα ζήλευαν πολλοί στην Ευρώπη. Έχουμε τεχνογνωσία, έχουμε τη θέληση και αυτό θέλουμε να το κάνουμε γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Για κάθε επισκέπτη που κερδίζουμε ανοίγουν θέσεις εργασίας, ενισχύεται η οικονομία μας και αντιμετωπίζουμε την κρίση. Είναι μάχη, αλλά έχουμε δυνατά όπλα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο κόκκινο οι αγορές σε Ευρώπη και Ασία από τις νέες επιθέσεις του Ιράν – Υποχωρούν ομόλογα, crypto, μέταλλα
- Μέση Ανατολή: Συζητήσεις με τη γαλλο-γερμανική αμυντική εταιρεία KNDS για προμήθεια εξοπλισμού αναχαίτησης drones
- Βουλή: Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για το πλαφόν σε τρόφιμα και καύσιμα
- Οι ΑΠΕ «ρίχνουν» τις τιμές ρεύματος – Καθοριστικός ο ρόλος του ΑΔΜΗΕ στη νέα ενεργειακή ισορροπία

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.