ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα επίθεση έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Άγνωστοι, για δεύτερη νύχτα επιτέθηκαν στη διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Βουλγαροκτόνου, έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας.
Οι δράστες πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
Η ένταση συνεχίστηκε με τους αστυνομικούς να απαντούν με χρήση χημικών και απώθησαν τους δράστες. Για το περιστατικό δεν υπήρξε καμία προσαγωγή ή σύλληψη.
Ανάλογο ήταν το σκηνικό έντασης έξω από το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη και τα ξημερώματα του Σαββάτου. Υπενθυμίζεται ότι σε εκείνη την επίθεση- κατά την οποία και πάλι εκτοξεύθηκαν πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ- τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός. Ευτυχώς, στη νέα επίθεση- μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου- δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Από την Κρήτη στους αιθέρες, στην υπηρεσία της Βασιλικής Οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε απο τη ζωή ο Μάνος Ελευθερίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Μάντζαρης (Green Tank): Αποκλίνουμε πλήρως από την τροχιά του ΕΣΕΚ – Στα 15 εκατ. τόνοι οι εκπομπές ηλεκτροπαραγωγής
- Νίκος Χασαπόπουλος: Ρώτησα ευθέως αν θα ρίξει την κυβέρνηση
- Κοντογεώργης στο mononews: H αποχή των αγροτών απ’ το διάλογο δεν είναι παραγωγική
- Χρύσα Ρώμα στο mononews: H ζωή δεν θέλει τόση υπερανάλυση