• Πολιτική

    ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Το ντιμπέιτ θα γίνει στη Βουλή και θα είναι τριήμερο

    ζαχαράκη

    Σοφία Ζαχαράκη, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ


    Αρνητική ήταν, όπως αναμενόταν, η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην νέα πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για διεξαγωγή τηλεοπτικού ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ΝΔ, μέσω της απαντητικής επιστολής της Σοφίας Ζαχαράκη στη Ράνια Σβίγκου, επισημαίνει πως το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή και μάλιστα θα είναι τριήμερο.

    «Όπως προφανώς γνωρίζετε, στο επαναλαμβανόμενο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνοντας την πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη για την χυδαία επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Επιπλέον, και η ίδια η επιλογή του κ. Τσίπρα να μετατρέψει προεκλογικά την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του, φοβούμενος την αποδοκιμασία του κ. Πολάκη ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκ των πραγμάτων προσδίδει στην εν λόγω κοινοβουλευτική συζήτηση το χαρακτήρα ενός τριήμερου ντιμπέιτ. Και μάλιστα εφ’ όλης της ύλης», τονίζει στην επιστολή της η κ. Ζαχαράκη.

    Η απάντηση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κλείνει με ένα υστερόγραφο το οποίο απευθύνεται προσωπικά στην Ράνια Σβίγκου. «Θα σας πρότεινα, εφόσον το επιθυμείτε, να το παρακολουθήσουμε μαζί από τα θεωρεία της Βουλής», σημειώνει η κα. Ζαχαράκη.

    Την ίδια ώρα στελέχη της ΝΔ σχολίαζαν πως η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να επαναφέρει το αίτημα για τηλεοπτικό ντιμπέιτ, την ώρα που αναμένεται πολιτική αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ παρακαλά ξανά τη ΝΔ για τηλεοπτικό debate Τσίπρα-Μητσοτάκη



    ΣΧΟΛΙΑ