• Πολιτική

    Α. Λοβέρδος: Ανήθικο το πεονέκτημα της κυβέρνησης

    Ανδρέας Λοβέρδος

    Ανδρέας Λοβέρδος


    Για σκευωρίες κατά των πολιτικών του αντιπάλων και  συγκάλυψη των ευθυνών ημετέρων κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Λοβέρδος, κάνοντας μάλιστα λόγο για ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

    «Στην αίθουσα του ελληνικού κοινοβουλίου πλανάται το φάσμα της πολωτικής, διχαστικής, τραγελαφικής, και σε επίπεδο τελευταίας ανάλυσης, αυτοακυρωτικής διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να προσθέσει:

    «Είστε εσείς Βουλευτές της πλειοψηφίας που σε όλους τους τόνους διακηρύσσατε την πρόθεσή σας να ανοίξετε μέτωπο κατά της διαφθοράς. Μόνο που από τις προθέσεις σας εξαιρείτε απροκάλυπτα και αφτιασίδωτα τους εαυτούς σας. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, διαμετρικά αντίθετα μεταξύ τους. Πολιτική σπίλωσης για τους αντιπάλους και πολιτική συγκάλυψης για τους ημέτερους. Ιδού, όχι το ηθικό αλλά το απολύτως ανήθικο πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης».

    «Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές της πλειοψηφίας, Ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε όταν δηλώνετε πως με το σκοτάδι τελειώσατε; Το γεγονός ότι εξαιρείτε από διερεύνηση πεισματικά και αδιαπραγμάτευτα κάθε περίοδο και κάθε πρόσωπο που συνδέεται με την διακυβέρνησή σας, καθιστά ξεκάθαρη την πολιτική σας επιλογή.

    Κι ακριβώς αυτή είναι η διαφορά μας. Εμείς όχι μόνο δεν αρνηθήκαμε αλλά συμβάλαμε, με ρόλο πρωταγωνιστικό όποτε χρειάστηκε, στο να αποδοθούν ευθύνες ακόμη και αν επρόκειτο για δικά μας στελέχη».

    Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συμπλήρωσε «Μίλησα, λοιπόν, για δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ελάτε να δούμε πως αυτά επιβεβαιώνονται από την κατάσταση των πραγμάτων. Λέτε σήμερα ΟΧΙ στην επιστολή που εμπλέκει τον κ.Κουρουμπλή γιατί είναι ανώνυμη. Για την ανωνυμία όμως που εξασφαλίζει η κουκούλα στους ψευδομάρτυρες της νοβάρτις δεν είχατε κανέναν απολύτως ενδοιασμό.

    Λέτε σήμερα όχι στη δημοσιότητα των εργασιών της Επιτροπής για προκαταρκτική εξέταση γιατί αυτό δήθεν προσκρούει στη νομιμότητα. Δεν μου λέτε; Στο πλαίσιο της νομιμότητας πριν καν προλάβει να φτάσει η δικογραφία στη Βουλή κελαηδούσαν ορισμένοι εξ υμών για το περιεχόμενό της και έκαναν και κρίσεις και αξιολογήσεις;  Και Λέτε όχι στην διερεύνηση σε βάθος, χωρίς παραγραφές. Και για την απιστία δηλαδή και για όλα τα υπόλοιπα.

    Και Λέτε όχι στο να καταθέσουν οι ψευδομάρτυρες ενώπιον της Επιτροπής. Και δέχεστε τις άθλιες ψευδομαρτυρίες τους, που για πολλούς λόγους είναι άκυρες.

    Και λέτε όχι στο να τους βγάλει η Επιτροπή την κουκούλα Στο μόνο που λέτε ναι, είναι να συνεδριάζει μια Επιτροπή που την έχετε υποβαθμίσει σε κομματικό όργανο για την παραγωγή λάσπης, έχοντας αρμοδιότητα ένα νομικό ζήτημα. Λες και είναι δικαστικό συμβούλιο. Κι αφού είναι έτσι, τότε τί τις θέλατε τις δέκα κάλπες; Τώρα όλοι είναι σε θέση να αντιληφθούν γιατί επιμένατε σ΄αυτό.

    Για δημαγωγία και μαύρη προπαγάνδα. Δύο μέτρα, λοιπόν, και δύο σταθμά.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ κι άλλα για τους υπόλοιπους»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πυρά Βενιζέλου κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Ως θρασύδειλοι αποφεύγετε την αναζήτηση της αλήθειας»



    ΣΧΟΛΙΑ