Πολιτική

ΝΔ: Η Lamda εξέθεσε το νέο «πυροτέχνημα» της κυβέρνησης για «μπουλντόζες στο Ελληνικό σε λίγες ημέρες»

  • NewsRoom
Μητσοτάκης Νέα Δημοκρατία ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας


Για ένα ακόμη «επικοινωνιακό πυροτέχνημα» κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία ( ΝΔ ) την κυβέρνηση, η οποία έσπευσε να υποστηρίξει πως είναι θέμα ημερών να ξεκινήσουν τα έργα στο Ελληνικό. Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση της Lamda, η ΝΔ επιτίθεται στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για ιδεοληψία και ανικανότητα, ενώ μιλά για νέες καθυστερήσεις στην επένδυση.

Όπως αναφέρουν στην Πειραιώς, κατέρρευσε η θεατρική παράσταση «μπουλντόζες στο Ελληνικό», καθώ ς«η ίδια η ανάδοχος του έργου, Lamda Development εξέθεσε με ανακοίνωσή της την ιδεοληψία και την ανικανότητα της κυβέρνησης».

«Οι δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών ότι είναι θέμα ημερών τα έργα να αρχίσουν και οι μπουλντόζες να μπουν στα παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, αποδείχτηκαν άλλη μια απάτη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όπως επισήμανε η Lamda, και όπως οι πάντες γνωρίζουν, παραμένει σε εκκρεμότητα πλήθος γραφειοκρατικών και άλλων εμποδίων για να αρχίσει επιτέλους η εμβληματική επένδυση την οποία η κυβέρνηση καθυστερεί εδώ και τέσσερα χρόνια».

Η ΝΔ επισημαίνει ότι είναι προφανές πως η κυβέρνηση «δεν ενδιαφέρεται να δημιουργηθούν νέες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Αν ενδιαφερόταν θα εκτελούσε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων».

«Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για την ανάπτυξη. Γι αυτό χρησιμοποιεί τα χρήματα που πήρε από τη φορολογική εξάντληση της μεσαίας τάξης για να εξαπατά τους πολίτες με προεκλογικά επιδόματα και υποσχέσεις διορισμών στο Δημόσιο. Με αυτό τον τρόπο κρατάει την Ελλάδα μακριά από τις αγορές θέτοντας σε κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων», συνεχίζουν οι πηγές της ΝΔ.

«Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό. Και μόνο η προκήρυξη των επόμενων εθνικών εκλογών θα σφραγίσει τη μετάβαση από την εποχή της μιζέριας στην εποχή των προσδοκιών. Και είναι πια θέμα χρόνου», καταλήγει το nonpaper της Πειραιώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Lamda Development: Τα έργα στο Ελληνικό δεν μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Lamda, Λασκαρίδης και Κωνσταντακόπουλος «χτίζουν» το αύριο της Αθήνας


ΣΧΟΛΙΑ