Πολιτική

ΝΔ: Η κυβέρνηση συνεχίζει να εμπορεύεται τις ελπίδες και την αγωνία των συνταξιούχων

Νέα Δημοκρατία ΝΔ


Έντονη κριτική για το νέο «μπάχαλο» που επικρατεί μεταξύ των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών σχετικά με τη φημολογία για «επίδομα Πάσχα» άσκησε ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης.

Με αφορμή την δήλωση Πετρόπουλου, ο οποίος μίλησε για δυνατότητα παροχής επιδόματος Πάσχα στους συνταξιούχους, αλλά και το άδειασμά του από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο (και στη συνέχεια το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου), ο κ. Βρούτσης κάνει λόγο για «εμπαιγμό» των συνταξιούχων και για «εμπόριο ελπίδας» από τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βρούτση: 

«Μόλις λίγους μόλις μήνες πριν από τις εκλογές, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις γνωστές μεθόδους δημαγωγίας και λαϊκισμού.

Για ακόμη μια φορά δεν διστάζει να εμπορευτεί την ελπίδα και την αγωνία εκατομμυρίων συνταξιούχων, οι οποίοι βρίσκονται ξανά θεατές στο θέατρο κοροϊδίας και ψεύδους του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη μια ο υφυπουργός εργασίας διαψεύδει και από την άλλη ο υπουργός Οικονομικών υπόσχεται…

Στο επίκεντρο βρέθηκε και πάλι η 13η και 14η σύνταξη, που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί προεκλογικά και που σήμερα – λίγο πριν τις εκλογές- πάλι υπόσχεται.

Ο υφυπουργός Εργασίας διαβεβαιώνει ότι υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν, αλλά, ο υπουργός Οικονομικών τον αδειάζει.

Ας καταλάβουν, επιτέλους, ότι δεν έχουν το δικαίωμα να παίζουν με την αγωνία και την ελπίδα εκατομμυρίων συνταξιούχων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Σήκωσε» τα χέρια ψηλά με τον Πετρόπουλο ο Τσακαλώτος και για την α’ κατοικία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από αναβολή σε αναβολή: Μετά τις 5 Απριλίου το νομοσχέδιο για την πρώτη κατοικία λέει ο Πετρόπουλος


ΣΧΟΛΙΑ