• Πολιτική

    ΝΔ για τον «Κλουζώ» Πολάκη: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την κατάντια»

    • NewsRoom
    Εκλογές ΝΔ: Κρίσιμο τεστ για τη νέα φυσιογνωμία της παράταξης


    Έντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην πρωτοφανής κίνηση του Παύλου Πολάκη να μαγνητοφωνήσει και να δημοσιοποιήσει μέσω του Documento τη συνομιλία που είχε με τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την κίνηση της ΤτΕ να ζητήσει εξηγήσεις από την Attica Bank για τη διαδικασία έκδοσης των καταναλωτικών δανείων ύψους 100.000 ευρώ.

    «Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς την κατάντια που οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα. Ο Παύλος Πολάκης ζηλεύοντας τις πρακτικές του Γιάνη-Κλουζώ Βαρουφάκη αποπειράθηκε σήμερα να εκβιάσει τον κεντρικό τραπεζίτη της Ελλάδας ηχογραφώντας μια τηλεφωνική συνομιλία τους», τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

    Η Πειραιώς προσθέτει: «Η είδηση δεν είναι ότι δεν προέκυψε τίποτα επιλήψιμο στη συνομιλία τους. Η είδηση είναι ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει τον ανεκδιήγητο υπουργό του, ενώ μετατρέπει την Ελλάδα σε Μπανανία».

    Τέλος η ΝΔ αναφέρει πως «Θα έχει ενδιαφέρον, αν η δικαιοσύνη δεν παρέμβει ούτε καν σε αυτήν την εξόφθαλμη κακουργηματική ενέργεια».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χωρίς προηγούμενο! Ο Πολάκης μαγνητοφώνησε και δημοσιοποίησε τηλεφώνημά του στον Στουρνάρα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤτΕ: Σύμφωνα με τους κανόνες της Attica Bank η χορήγηση δανείου στον Παύλο Πολάκη!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τον Πολάκη: «Πήρε δάνειο όπως η μισή Ελλάδα»



    ΣΧΟΛΙΑ