• Πολιτική

    ΝΔ: Από πότε ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει πιστοποιητικά δημοκρατίας;

    • NewsRoom
    Η σημαία της Νέας Δημοκρατίας ΝΔ


    Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, Πόπης Τσαπανίδου:

    «Είναι πραγματικά ντροπή να ισχυρίζεται η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «οι δημοκρατικοί πολίτες της χώρας είναι σοκαρισμένοι από το αποτέλεσμα». Τι εννοεί η κ. Τσαπανίδου; Ότι το 41% των πολιτών που ψήφισε ΝΔ, δεν είναι αρκετά δημοκράτες; Κι από πότε, αλήθεια, δίνει πιστοποιητικά δημοκρατικότητας ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν έχει επιβάλει σιωπητήριο ακόμη και στα στελέχη του;», αναφέρει η ΝΔ.

    «Από την άλλη, αγγίζει τα όρια του κωμικοτραγικού, να χρησιμοποιεί η κ. Τσαπανίδου Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, Πόπης Τσαπανίδου:το επιχείρημα ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι δομημένο και κοστολογημένο γιατί την κοστολόγηση έκαναν τα στελέχη του κόμματος που το έφτιαξαν. Δεν ξέρουμε αν είναι οι ίδιοι που κοστολόγησαν και το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, αλλά οι ιδέες, οι αντιλήψεις και οι πρακτικές είναι δυστυχώς ολόιδιες όσα χρόνια κι αν πέρασαν, όσες εκλογικές διαδικασίες κι αν μεσολάβησαν…», καταλήγει η απάντηση της ΝΔ.

    Διαβάστε επίσης

    Τσαπανίδου: «Βάζουμε ψηλά τον πήχη για τη μάχη της 25ης Ιουνίου»

    Σκέρτσος για δηλώσεις Τεμπονέρα: «Καινούριο φούρνο έφτιαξαν, ίδια κουλούρια πλάθουν»

    Σκέρτσος: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ απαξιώνουν το αποτέλεσμα των εκλογών

    ──────────────────

    Εκλογές 2023 – Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ