• Πολιτική

    «Μονομαχία» Καμμένου – Κοτζιά μέχρι… τέλους!

    • NewsRoom


    Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και τον Πάνο Καμμένο, με τον υπουργό Άμυνας να παίρνει τη σκυτάλη και να απαντά στα όσα υποστήριξε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αναφορικά με το τι διαδραματίστηκε στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο.

    Ο Πάνος Καμμένος έκανε retweet δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο αναφέρεται στα όσα υποστήριξε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Νίκος Κοτζιάς.

    Μάλιστα στο tweet με το άρθρο από το olympia.gr, αναφέρεται πως «ο Πάνος Καμμένος ότι έχει να πει το λέει ευθέως, επώνυμα και με πολιτική αξιοπρέπεια. Όχι με διαρροές σε πιστόλια της διαπλοκής».

    Να αναφερθεί ότι ο Νίκος Κοτζιάς στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε πως η κόντρα με τον υπουργό Άμυνας, υπέβοσκε καιρό. Μιλώντας στο Κρήτη TV, ανέφερε πως ο Πάνος Καμμένος, στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης 16 Οκτωβρίου, «άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους».

    Την ίδια ώρα σύσσωμη η αντιπολίτευση, πάντως, ζητάει εξηγήσεις. Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ με ερώτηση που κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό ζητάει να πληροφορηθεί αν αληθεύει ότι στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, η συζήτηση στράφηκε γύρω από χρηματοδοτήσεις από τον Τζορτζ Σόρος για την προώθηση της συμφωνίας των Πρεσπών.

    Στο ίδια γραμμή κινήθηκε και η ανακοίνωση της ΝΔ: «Ο Πάνος Καμμένος κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτείται από τον Τζωρτζ Σόρος. Δεν το λέει η Νέα Δημοκρατία, αλλά δημοσίως πια ο κ. Κοτζιάς. Ο κ. Τσίπρας θα εξηγήσει στους πολίτες ποιους εννοεί ο κ. Καμμένος ότι χρηματίζονται ή έχει πάθει ξανά αφωνία, όπως στο υπουργικό συμβούλιο;».

    Απάντηση στα όσα δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος έδωσε χθες από τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. «Αυτό δεν μπορεί να σταθεί με καμία λογική. Η κυβέρνηση κάνει κάτι που πιστεύει ότι είναι σωστό, το κάνει με θάρρος, αναλαμβάνει προσωρινά θέλω να πιστεύω το πολιτικό κόστος και να το πληρώσει, επειδή θεωρεί ότι κάνει αυτό που είναι καθήκον της».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι δουλειά έχει ο SOROS με το Ερρίκος Ντυνάν και την Τράπεζα Πειραιώς;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Απασφάλισε» ο Κοτζιάς: Ο Καμμένος έλεγε στο υπουργικό πως ο Σόρος χρηματοδοτεί την κυβέρνηση και κανείς δεν του απαντούσε! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ