• Πολιτική

    Μητσοτάκης και Τσίπρας διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Twitter για την «ολιγαρκή αφθονία»

    • NewsRoom

    Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας- Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης


    Τα ξίφη τους μέσω Twitter διασταύρωσαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε μια ανάρτηση του πρωθυπουργού για το περιεχόμενο της ομιλίας του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην εκδήλωση με τον Έβο Μοράλες.

    Στην ανάρτησή του ο κ Τσίπρας ανέφερε ότι «μπορούμε να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη & δικαιότερη κοινωνία. Για έναν άλλο κόσμο που είναι εφικτός και που μπορεί να γίνει πράξη από δυνάμεις σταθερά προσανατολισμένες στη κοινωνική πρόοδο και σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και ολιγαρκούς αφθονίας».

    Η αναφορά του πρωθυπουργού στο «μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και ολιγαρκούς αφθονίας» δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος του απάντησε με ανάρτησή του στο Twitter.

    «Ο κ. Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας το θαυμασμό του για τα αποτυχημένα σοσιαλιστικά μοντέλα της Λατινικής Αμερικής, μας είπε πως ονειρεύεται μια «ολιγαρκή αφθονία» στη χώρα μας. Προφανώς επιφυλάσσει το «ολιγαρκής» για τους Έλληνες και το «αφθονία» για τον ίδιο και την παρέα του» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού και την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσίπρας σε Μοράλες: Μας συνδέουν κοινά ιδανικά (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ολέθριες προτάσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση



    ΣΧΟΛΙΑ