ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποχωρούν, αλλά δεν υποχωρούν. Μην νομίζετε ότι η μάχη θα είναι μια μάχη εύκολη. Θα είναι δύσκολη μάχη. Και θα είναι δύσκολη μάχη, γιατί πάνε να μετατρέψουν τα ερείπια που δημιούργησαν σε παγίδες για το αύριο. Πάνε ξανά να διχάσουν, πάνε και πάλι να δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις. Πάνε πάλι να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά: Να ρίχνουν λάσπη, όπου βρουν» τόνισε σε ομιλία του από την Πρέβεζα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Εμείς, σε όλα αυτά δεν θα πάμε μαζί τους. Γιατί έχουμε τη δύναμη να μην τους ακολουθήσουμε. Το δικό μας και το δικό σας μήνυμα θέλω να είναι ένα μήνυμα θετικό. Να μιλήσουμε στους προδομένους ψηφοφόρους, αυτούς που μπορεί να ψήφισαν τον κ. Τσίπρα» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας: «Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι τον ψήφισαν και εδώ, επειδή ισχυρίστηκε ότι είναι και συντοπίτης σας. Να τους πείσουμε τους προδομένους ψηφοφόρους ότι είμαστε εδώ και ότι έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την Ελλάδα, όχι με ψέματα, αλλά με αλήθεια, με σχέδιο και με πράξη.
Εμείς θέλουμε δίπλα μας -δεν θα κουραστώ να το λέω- κάθε πολίτη, χωρίς να μας νοιάζει η κομματική του προέλευση. Γιατί όλοι μαζί θα πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Το μέλλον μας χρειάζεται όλους. Δεν έχουμε το περιθώριο να αφήσουμε πίσω κανέναν. Η Ν.Δ σήμερα δεν είναι μόνο μια μεγάλη φιλελεύθερη, λαϊκή, κεντροδεξιά παράταξη. Φιλοδοξούμε να γίνουμε κάτι περισσότερο. Θέλουμε να γίνουμε ένα ευρύ ρεύμα αναγέννησης και προόδου, το οποίο θα είναι ανοιχτό σε όλους. Έτσι θα έρθουμε και πάλι κοντά σε αυτούς που με τα χρόνια απομακρύνθηκαν από κοντά μας» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: Πότε υπολογίζει την ημερομηνία των εκλογών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: «Οφθαλμαπάτη η δήθεν έξοδος από τα μνημόνια, πάμε σε φουρτουνιασμένα νερά χωρίς καπετάνιο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ναβάρο: Ο Τραμπ δεν σχεδιάζει χαλάρωση των δασμών σε χάλυβα και αλουμίνιο
- Φάκελοι και μετρητά σε ειδικές κρύπτες είχε το κύκλωμα με τους αχυρανθρώπους – Βίντεο ντοκουμέντο της ΑΑΔΕ
- Λούτσα: Νεκρός 15χρονος οδηγός σε τροχαίο – Τραυματίες δύο συνομήλικοί του
- Συνέχεια στο σίριαλ Genco Shipping και Diana Shipping
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.