Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή (4/9) στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι δύο αποφάσεις του υφυπουργού Παιδείας Νίκου Παπαϊωάννου, με τις οποίες χορηγείται, εκ νέου, άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας σε 2 μη κρατικά Πανεπιστήμια του Keele και του York, υπό τη νομική μορφή παραρτήματος – Νομικού Προσώπου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Ν.Π.Π.Ε.) σε συνέχεια των πρόσφατων υπ’ αριθ. 1167/2026 και 1169/2026 ακυρωτικών αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι άδειες εγκατάστασης και λειτουργίας χορηγήθηκαν κατόπιν της εκ νέου διενέργειας της διοικητικής διαδικασίας στο πλαίσιο της συμμόρφωσης προς τις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

1

Δείτε το ΦΕΚ για το Keele ΕΔΩ
Δείτε το ΦΕΚ για το York ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Μη Κρατικά Πανεπιστήμια: Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων ζητά «απόλυτη συμμόρφωση με τις αποφάσεις του ΣτΕ»

Παπαϊωάννου: Θα πρέπει η ΕΘΑΑΕ να βγάλει ένα νέο κανονιστικό πλαίσιο – Δεν χάνεται η χρονιά για τα 3 μη κρατικά πανεπιστήμια

Μη Κρατικά Πανεπιστήμια: Και το οικονομικό έτος στον «αέρα» μετά την ακύρωση των αδειών; – Τι απαντά η Ζαχαράκη στο mononews