Αλλαγή σκυτάλης στην ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης τα ηνία της οποίας αναλαμβάνει η Μαρία Σαρρηγιαννίδου. Η κα. Σαρρηγιαννίδου αντικαθιστά τον μέχρι πρότινος πρόεδρο Αλέξανδρο Μανδρίνο.
Η κ. Σαρηγιαννίδου είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και ενεργό στέλεχος στα τοπικά κομματικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση για την αλλαγή έγινε διά στόματος του προέδρου της «γαλάζιας» νεολαίας, Κώστα Δέρβου.
Η ανακοίνωση του κ. Δέρβου ήταν λιτή και μέσω αυτής ορίζεται η κ. Σαρηγιαννίδου υπεύθυνη οργανώσεων Θεσσαλονίκης στη θέση του κ. Μανδρίνου, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στην ΟΝΝΕΔ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα πάνω-κάτω στο Δημόσιο: Όλες οι αλλαγές – «δώρα» με φόντο τις κάλπες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Η απάντηση στα tweets του Τσίπρα με τον πολυτελή ουρανοξύστη- κατοικία του Μοράλες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντόρα Μπακογιάννη: Μηδενική ανοχή στη βία, τέρμα οι μπούρδες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΝΤ: Χωρίς σημαντικές μεταρρυθμίσεις η Γερμανία κινδυνεύει με υποαπόδωση
- Institute of Finance and Financial Regulation (IFFR): Το διεθνές διαδικτυακό συνέδριο “Asset Management for Institutional Investors”
- Μητσοτάκης για δημογραφικό: Θα δώσουμε ακόμα μεγαλύτερες φοροαπαλλαγές σε οικογένειες με παιδιά
- Ιστορική στιγμή για τον κόσμο της Εργασίας: Υπεγράφη για πρώτη φορά Κοινωνική Συμφωνία Κυβέρνησης και Εθνικών Κοινωνικών Εταίρων