• First Top Stories

    Ντόρα Μπακογιάννη: Μηδενική ανοχή στη βία, τέρμα οι μπούρδες

    Μπακογιάννη

    Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής


    «Το οικονομικό έγκλημα πρέπει να αντιμετωπίζεται, όπως αντιμετωπίζεται σε όλα τα μέρη του κόσμου. Πού έχουμε εμείς αντιρρήσεις; Ότι την τελευταία στιγμή μπήκε η πινελιά του ΣΥΡΙΖΑ. Πού είναι η λογική του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν είναι αδίκημα να έχεις στο χέρι μία μολότοφ. Δηλαδή, αν έχω μία μολότοφ στο χέρι τι θέλω να την κάνω; Εγώ έχω στην κατοχή μου δέκα μολότοφ, τι θα τις κάνω;» διερωτήθηκε σε έντονο ύφος η Ντόρα Μπακογιάννη.

    Όσον αφορά τις τοποθετήσεις Κυρίτση, η πρώην υπουργός επισήμανε πως ο τελευταίος  ζήτησε συγγνώμη για την Marfin, διότι «σηκώθηκαν και οι πέτρες».

    «Δεν ζήτησε συγγνώμη για τους αστυνομικούς, διότι οι αστυνομικοί είναι εκείνοι που καίγονται» τόνισε στο ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο μάλιστα για τάση Κυρίτση στον ΣΥΡΙΖΑ.

    «Το οικονομικό έγκλημα σε κανένα μέρος του κόσμου δεν μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον Κουφοντίνα. Δεν μπορείς να έχεις πχ τον Κουφοντίνα να βγαίνει με 11 φορές ισόβια στα 25 χρόνια και να καταδικάζεις την καθαρίστρια σε 20 χρόνια» σημείωσε η πρώην υπουργός, τονίζοντας πως τα εγκλήματα κατά ζωής είναι αυτά που σε οδηγούν σε ισόβια.

    Η βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πει καθαρά ότι είναι απέναντι σε κάθε μορφής βία.

    «Εγώ έχω μηδενική ανοχή σε αυτή την ιστορία. Τέρμα οι μπούρδες, τέρμα οι σαχλαμάρες. Ή βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει καθαρά ότι είναι απέναντι σε κάθε μορφής βία –όχι ρητορικά, πρακτικά. Δεν μπορεί να επιβραβεύω έναν άνθρωπο που λέει αυτά τα πράγματα» υπογράμμισε, αφήνοντας αιχμές και για το ζήτημα της υποψηφιότητας της Μυρσίνης Λοΐζου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προκαλεί ο Γιώργος Κυρίτσης: Δεν έχει σκοτωθεί ποτέ κανείς από μολότοφ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυρσίνη Λοΐζου: Γλωσσικό ατόπημα το tweet για την τρομοκρατία



    ΣΧΟΛΙΑ