ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυβερνητικό κλιμάκιο φτάνει σήμερα 2 Σεπτεμβρίου στον Βόλο για συζήτηση με τους εμπλεκόμενους φορείς και να αποφασίσει τα επόμενα βήματα, αποτιμώντας την κατάσταση, με μέτρα στήριξης για τις πληγείσες επιχειρήσεις σε Βόλο και νότιο Πήλιο.
Την ίδια ώρα, μάχη με τον χρόνο δίνουν τα συνεργεία για να καθαριστεί ο Ξηριάς από τα νεκρά ψάρια, ενώ βελτιωμένη είναι η εικόνα στο λιμάνι του Βόλου.
Ταυτόχρονα, βγήκαν τα αποτελέσματα από τις μετρήσεις για πιθανή μόλυνση του νερού στον Παγασητικό, τα οποία δείχνουν ότι ότι η επιβάρυνση είναι εντός των επιτρεπόμενων ορίων.
Ακόμη, μετά την αποκατάσταση των παραλιών, θα αποφασιστεί και αν θα μπορούν να είναι προσβάσιμες από κολυμβητές.
Διαβάστε επίσης:
Τάκης Θεοδωρικάκος: Εξετάζονται νέα μέτρα για την μείωση των τιμών
Πόσο και από ποτέ μειώνονται οι εργοδοτικές εισφορές
Γερμανία: Ανησυχίες εκφράζουν οι φορείς της οικονομίας για τα εκλογικά αποτελέσματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: «Οι διαπραγματεύσεις διακόπηκαν αλλά δεν τελείωσαν» λέει το Ιράν
- ΥΠΕΞ: Δυσαρέσκεια προς το Ισραήλ για την απαγόρευση εισόδου Ελλήνων συνδικαλιστών
- Disney: Το «Toy Story 5» σημειώνει το καλύτερο άνοιγμα σε ΗΠΑ και Καναδά για το 2026
- Η Γερμανία εξετάζει αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού συστήματος με δύσκολα μέτρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.