ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναρτήθηκαν χθες στη σελίδα της ΑΑΔΕ οι λίστες που κληρώθηκαν από τη λοταρία αποδείξεων για τις αγορές των καταναλωτών με κάρτα τον Δεκέμβριο του 2017. Συνολικά θα διανεμηθεί 1 εκατ. ευρώ σε χίλιους τυχερούς. Η λοταρία έγινε με βάση τις δαπάνες των φορολογουμένων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών για αγορές που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα.
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα που ανάρτησε η ΑΑΔΕ:
Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς. Για να δει κάποιος το πλήθος των λαχνών αλλά και την αξία των συναλλαγών που πραγματοποιήσατε τους προηγούμενους μήνες θα πρέπει να μπει στην ειδική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ εισάγοντας τους κωδικούς του Taxisnet.
Αξιοπερίεργο είναι πάντως ότι από τις προηγούμενες κληρώσεις, ένα ποσοστό περίπου 30% δεν έχει ακόμη δηλώσει αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) με αποτέλεσμα να παραμένει αδιάθετο ένα ποσό που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ περίπου. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι τρεις μήνες από την κλήρωση.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΚΑ: Ποιοι δικαιούνται μείωση στις ασφαλιστικές εισφορές κατά 50%
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς μπορείτε να «κουρέψετε» έως και 90% τα χρέη σας στις τράπεζες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κασσελάκης: Ανακοίνωσε έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας στις 7-8 Φεβρουαρίου
- Λίνα Μενδώνη: Για περισσότερο από έξι χρόνια ο Πολιτισμός έχει μετατραπεί σε προσοδοφόρο πρωταγωνιστή της ανάπτυξης
- Φλωρίδης: Εκτιμώ που δύο πολιτικοί αρχηγοί που τιμήθηκαν με θέση στον εξώστη, ήρθαν στη Βουλή να αντιπαρατεθούν μαζί μου
- Φλωρίδης: Η μεταρρύθμιση στην Δικαιοσύνη έχει δώσει ήδη εντυπωσιακούς ρυθμούς επιτάχυνσης