• Πολιτική

    Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Να αποδοκιμάσετε τις σαχλαμάρες του Παύλου Πολάκη

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)


    Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η δευτερολογία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην συζήτηση στην Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο.

    Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα του είπε πως δεν είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου: «Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιστορική σας αποστροφή και τι θα γίνει στις επόμενες εκλογές. Να σας πω ένα μυστικό; Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου» είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «η κλεψύδρα κάθε κυβέρνησης μετράει από την εκλογή της» και πρόσθεσε: «Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και θα κάνουμε την αποτίμηση, όχι μόνο για να δούμε πώς αντιμετωπίσαμε την πανδημία, αλλά και πώς θα μπει η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης».

    Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε «ας αφήσουμε στην άκρη αυτό το ψέμα ότι βάλατε πλάτη στην κυβέρνηση» απαριθμώντας στην συνέχεια όλα όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά και στον Παύλο Πολάκη, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να καταδικάσει όσα έγραψε για διαδικασία εμβολιασμού.

    «Ο μεγάλος επιστήμων και γνώστης των εμβολίων κ. Πολάκης λέει πως βρήκαμε τόσο γρήγορα εμβόλια. Το στηρίζετε αυτό κ. Τσίπρα; Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνετε είναι να έρθετε και να αποδοκιμάσετε δημόσια τις σαχλαμάρες του πρωτοκλασάτου στελέχους σας» είπε ο πρωθυπουργός.

    Διαβάστε ακόμη:

    Γεννηματά: Δεσμεύομαι για την κατάργηση του εργασιακού νόμου μόλις αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί

    Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Είστε ο αρχιερέας της αναξιοπιστίας, του λαϊκισμού και του φαρισαϊσμού

     



    ΣΧΟΛΙΑ