ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για επιτυχία της ΛΑΕ έκανε λόγο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καθώς οι κινητοποιήσεις του κόμματος πάγωσαν τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, εμβαδού 67 τμ. Το πρωί στελέχη της ΛΑΕ πραγματοποίησαν συγκέντρωση σε συμβολαιογραφικό γραφείο στον Πειραιά.
«Η σημερινή διαμαρτυρία της “Λαϊκής Ενότητας” στον Πειραιά, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου 21, έξω από το συμβολαιογραφείο του Σ.Β. είχε στην ουσία ως αποτέλεσμα να ανασταλεί ο βάρβαρος πλειστηριασμός διαμερίσματος 67 τ.μ. στην Αργυρούπολη για χρέος 100 χιλιάδων. Η επιτυχία του κινήματος αφιερώνεται εξαιρετικά στα ψέματα Τσίπρα- Τσακαλώτου», δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ντ. Τουσκ: Αναποτελεσματικό το μέτρο των υποχρεωτικών ποσοστώσεων προσφύγων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» Τουσκ: Προς κατάργηση της υποχρεωτικής υποδοχής προσφύγων από χώρες της ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.