• Πολιτική

    Κώστας Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Ασφαλώς και η ΝΔ δεν ταυτίζεται με ένα hashtag

    • NewsRoom
    Ζαχαριάδης

    Κώστας Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ)


    Την άποψη ότι ένα κόμμα όπως η ΝΔ δεν μπορεί να ταυτίζεται με ένα hastag εξέφρασε ο Κώστας Ζαχαριάδης δίνοντας ένα στίγμα για το πώς θα κινηθεί και στην αυριανή συζήτηση στην Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

    Μιλώντας στα Παραπολιτικά, ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε, επίσης, ότι δεν θεωρεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Λίνα Μενδώνη γνώριζαν «τη σκοτεινή πτυχή, την απάνθρωπη, την άθλια του κ. Λιγνάδη» πριν τον τοποθετήσουν στη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

    «Είναι αυτονόητο ότι εμείς θεωρούμε ότι ένα κόμμα όπως η ΝΔ δεν μπορεί να ταυτίζεται με ένα hashtag. Δεν έχουμε εμείς μιντιακό δωμάτιο πολέμου στο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε δημιουργούμε hashtag για να πλήξουμε τους αντιπάλους μας, ούτε κάνουμε αντιπολίτευση με τα hashtag.

    » Δεν θεωρώ ότι η κα Μενδώνη ή ο κ. Μητσοτάκης γνώριζαν αυτή τη σκοτεινή πτυχή, την απάνθρωπη, την άθλια του κ. Λιγνάδη και τον τοποθέτησαν.

    » Θεωρώ όμως ότι από την ώρα που άρχισαν να σηκώνονται ζητήματα και να προκύπτουν ευθύνες υπήρξε μια κατεύθυνση επικοινωνιακής συγκάλυψης και πολιτικής διαχείρισης για να πέσει η κατάσταση στα μαλακά» τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης.

    Παράλληλα, τόνισε ότι θεωρεί αυτονόητο ότι στην αυριανή συζήτηση στη Βουλή θα μιλήσει και η υπουργός Πολιτισμού.

    «Αύριο θεωρώ αυτονόητο ότι πέρα από τον πρωθυπουργό θα μιλήσει και η κ. Μενδώνη. Δεν διανοούμαι μια συζήτηση που δεν θα μιλήσει η αρμόδια υπουργός Πολιτισμού για όλα αυτά.

    » Δεν γίνεται κομματική αντιπαράθεση, γίνεται μια συζήτηση και μια αντιπαράθεση για το πώς διαχειρίζεται η κυβέρνηση κάποια ζητήματα και γιατί δεν έχουν παρθεί πολιτικές και θεσμικές πρωτοβουλίες μέχρι στιγμής για να κλείσει αυτό το ανατριχιαστικό κεφάλαιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Πελώνη: Να τοποθετηθεί ο Αλ.Τσίπρας

    Το θέμα με το χυδαίο #νδ_παιδεραστές έθιοξε στο briefing της Δευτέρας η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη καλώντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση αναφορικά με τον κατήφορο -όπως τον χαρακτήρισε- της χυδαιότητας:

    «Η συζήτηση αυτή έχει νόημα και έχει νόημα να τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας και να πει αν αποκηρύσσει αυτά. Αν συμφωνεί με το #νδ_παιδεραστές, και να τοποθετηθεί για όλα αυτά στη Βουλή. Nα τοποθετηθούν και τα υπόλοιπα κόμματα, εάν αυτό είναι το επίπεδο του δημοσίου διαλόγου που θέλουμε.

    » Εάν συμφωνεί με μια επάνοδο στον κατήφορο αυτό που θυμίζει αντιμνημονιακά χρόνια, κρεμάλες και συνολική ισοπέδωση και να αναλάβει την ευθύνη και όλα τα δημοκρατικά κόμματα αν έχουμε υποχρέωση να σηκώσουμε ένα τείχος και ένα ανάστημα σε αυτόν τον κατήφορο».

    Διαβάστε ακόμη:

    Μητσοτάκης στο υπουργικό: Απομακρύνεται το άνοιγμα την 1η Μαρτίου – Να μην χαλαρώνουν οι πολίτες

    Αδ. Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε τον χειρότερο εαυτό του – Τι είπε για την Λίνα Μενδώνη



    ΣΧΟΛΙΑ