• Πολιτική

    Κώστας Μπακογιάννης: Τηλεφωνική επικοινωνία και συγχαρητήρια στον Εκρέμ Ιμάμογλου

    • NewsRoom
    Κώστας Μπακογιάννης και Ιμάμογλου σε επίσκεψη στην Ακρόπολη

    Κ. Μπακογιάννης – Ε. Ιμάμογλου Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εκρέμ Ιμάμογλου, προκειμένου να του δώσει συγχαρητήρια για την επικράτηση του στις αυτοδιοικητικές εκλογές και την επανεκλογή του, είχε χθες το βράδυ ο Κώστας Μπακογιάννης.

    Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, αφού συνεχάρη τον Εκρέμ Ιμάμογλου επεσήμανε την ανάγκη να επιτευχθεί ακόμη μεγαλύτερη πρόοδος στις σχέσεις μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης.

    Υπενθυμίζεται ότι οι πολιτικοί δεσμοί τους σφυρηλατήθηκαν σε μεγάλο βαθμό την περίοδο που ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν Δήμαρχος Αθηναίων. Ως δήμαρχοι προχώρησαν από κοινού στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων, διευρύνοντας τη συνεργασία τους σε νέους τομείς.

    Μάλιστα, έγκυρες πηγές επισημαίνουν ότι Ιμάμογλου και Μπακογιάννης βρίσκονταν σε..ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή καθ΄ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις μεταξύ δύο ανδρών παραμένουν κάτι παραπάνω από άριστες. Εξάλλου, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι τους δύο πολιτικούς συνδέει μια βαθιά και ισχυρή προσωπική φιλία.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυβερνητικές πηγές: Επικοινωνιακό πυροτέχνημα το κατηγορητήριο του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη

    Ουκρανία: Οι εξαγωγές μέσω θαλάσσης έφθασαν τους 11,8 εκατομμύρια τόνους τον Μάρτιο

    FT: Γιατί οι επενδυτές αγοράζουν ελληνικές τράπεζες



    ΣΧΟΛΙΑ