ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η βουτιά των μετοχών, τα στοιχήματα της Κωστάκη της Lamda, η Kimberly, οι Τούρκοι και οι υπουργοί που τώρα χαμογελούν, η εξαφανισμένη κομψή Ιταλίδα της ΕΝΑΟΝ, τι συμβαίνει με Pizza Fan και Γεωργάτο, ο καβγατζής Τσάφος και η νέα επένδυση 220 εκατ. του Κούστα
Με σκληρούς τόνους, προσωπικούς χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην συντρόφων τους, που αποχώρησαν ακολουθώντας τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης εξαπέλυσε πυρά κατά του Πέτρου Παππά αλλά και της Θεοδώρας Τζάκρη, αναφέροντας ότι Κιλκίς και Πέλλα (τόποι καταγωγής των δύο τελευταίων) «είναι οι μόνες περιοχές που μπορούν να ανταγωνιστούν τον Νίκο τον Φώσκολο σε σίριαλ. Σαπουνόπερες».
«Το Κιλκίς έχει Σιμπιλίδη – Παππά, εκτός από ακτινίδια παράγει και αποστάτες», τόνισε ο κ. Γιαννούλης μιλώντας στον ΑΝΤ1, προσθέτοντας ότι «στην Πέλλα γράφονται τα ωραιότερα σενάρια. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας».
Πέτρος Παππάς: «Να πληρώνει τη μηνιαία του συνδρομή στον ΣΥΡΙΖΑ;»
Στην αντεπίθεση πέρασε λίγο αργότερα και ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Πέτρος Παππάς, που άφησε αιχμές για το εάν πληρώνει ο κ. Γιαννούλης τη μηνιαία συνδρομή του στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Συγχαρητήρια στον κύριο Γιαννούλη που προσβάλει έναν ολόκληρο νομό αποκαλώντας τον “εργαστήριο αποστατών”. Τι να περιμένει όμως κανείς από έναν άνθρωπο που απείλησε να κατεβάσει τους διακόπτες του Συνεδρίου», έγραψε για να καταλήξει: «Παραμένει η απορία. Άραγε τώρα να πληρώνει την μηνιαία συνδρομή του στο ΣΥΡΙΖΑ ή τζάμπα μάγκας;».
Συγχαρητήρια στον κύριο Γιαννούλη που προσβάλει έναν ολόκληρο νομό αποκαλώντας τον “εργαστήριο αποστατών”.
Τι να περιμένει όμως κανείς από έναν άνθρωπο που απείλησε να κατεβάσει τους διακόπτες του Συνεδρίου.
Παραμένει η απορία. Άραγε τώρα να πληρώνει την μηνιαία συνδρομή του στο… pic.twitter.com/z5CH5ou3G5— Petros Pappas (@PetrosPappas4) November 11, 2024
Διαβάστε επίσης:
Πυρκαγιά σε φορτηγό πλοίο στο Κερατσίνι
«Έλληνες ελέγχουν το 25% της χωρητικότητας LNG»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Viohalco, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Πειραιώς, Amazon, Boeing και Tesla
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.