ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το πρωί στις καμπίνες ενδιαίτησης στο πρωραίο τμήμα φορτηγού-οχηματαγωγού πλοίου ελληνικής σημαίας, που βρισκόταν ελλιμενισμένο στην προβλήτα Γ1 του λιμένα Κερατσινίου.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, που απομάκρυναν ασφαλώς το πλήρωμα του πλοίου καθώς και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα οχήματα, που προέβησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Ένα μέλος του πληρώματος (ειδικότητας ναύκληρος) αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη με ιδιωτικό μέσο σε νοσοκομείο.
Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στους χώρους ενδιαίτησης.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του φορτηγού πλοίου μέχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης-αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Η Ρωσία είναι έτοιμη να εντείνει τις επιθέσεις στoν νότο, λέει ο στρατός
ΗΠΑ: Η Ελίζ Στεφάνικ η εκλεκτή του Τραμπ για νέα πρεσβεύτρια της χώρας στον ΟΗΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη: Τα σπουδαία νέα για το 2026
- Νέα παρέμβαση για τον καρκίνο του πνεύμονα: Έρχεται πρόγραμμα πρόληψης για καπνιστές – Τι λέει ο πρόεδρος της ΕΠΕ, Στ. Λουκίδης
- Χρηματιστήριο: Τι συμβαίνει στις τράπεζες, Τιτάν και BYLOT
- Hermès: Ο Axel Dumas ήταν στο στόχαστρο του Epstein εν μέσω μάχης με την LVMH
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.