ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το εξαιρετικό επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, αλλά και της ελληνοαμερικανικής αμυντικής συνεργασίας τέθηκε επι τάπητος κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γερουσιαστή των ΗΠΑ Κόρι Μπούκερ.
Συζητήθηκαν, επίσης, ζητήματα διεθνούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις εξελίξεις στην Ουκρανία, την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε τον ρόλο της Ελλάδας ως σταθερού και αξιόπιστου εταίρου και συμμάχου και ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.
Διαβάστε επίσης:
Μεγάλη πυρκαγιά στον υδροβιότοπο Κολοβρέχτης των Ψαχνών Εύβοιας
Politico: Κλείδωσαν οι φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλλας για τις κορυφαίες θέσεις στην ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρόδος: Σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλη τηλεπικοινωνιακή άσκηση πολιτικής προστασίας με την ονομασία «Κέρβερος»
- Ρωσία: Η Μόσχα λέει ότι η Ουκρανία παραβιάζει την εκεχειρία με drones και πυρά πυροβολικού
- Κίνα: Δυναμική ανάπτυξη κατέγραψε ο ναυπηγικός τομέας στο πρώτο τρίμηνο του 2026
- Ρύπανση κατά τον ανεφοδιασμό κρουαζιερόπλοιου στον Πειραιά – Δύο συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.