• Πολιτική

    Κυμπουρόπουλος: Με στεναχώρησε η κάλυψη του πρωθυπουργού στον Πολάκη

    • NewsRoom

    Στέλιος Κυμπουρόπουλος


    Τι δική του απάντηση στον σάλο που προκάλεσε για μια ακόμα φορά ο Παύλος Πολάκης με την αήθη επίθεση εναντίον του έδωσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

    Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, κατηγορώντας τον για το ότι χρησιμοποίησε τις διατάξεις που αφορούν τους ΑΜΕΑ για την πρόσληψή του, υποστηρίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο ευνοήθηκε σε σχέση με όσους δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα αναπηρίας όπως αυτός! Η χυδαιότητα του Παύλου Πολάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο των πολιτών όσο και των πολιτικών, με τον πρόεδρο της ΝΔ να προαναγγέλλει την πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη, την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός δεχόταν τα πυρά και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Νίκος Φίλης. Κάτι που ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώσει πως θα μετατρέψει την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.  Μάλιστα, ανάγκασε τον Παύλο Πολάκη να δώσει δημόσια εξηγήσεις και να ανασκευάσει την αρχική του δήλωση.

    Την ίδια ώρα, ο κ. Κυμπουρόπουλος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πήρε θέση για τη στάση του πρωθυπουργού και την κάλυψη του στον Παύλο Πολάκη.

    Συγκεκριμένα ο κ. Κυμπουρόπουλος αναφέρει: «Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός.

    Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα.

    Έτσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια.

    Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω».

    Δείτε την ανάρτηση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος σκεπτόμενος συσπειρώνεται γύρω από τον Πολάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ για τα μάτια του αψύ Πολάκη



    ΣΧΟΛΙΑ