• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος σκεπτόμενος συσπειρώνεται γύρω από τον Πολάκη

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός


    Η κάλυψη που παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για την προσβλητική και αήθη επίθεσή του στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, για την χρήση των διατάξεων για του ΑΜΕΑ,  προκάλεσε νέα αντίδραση τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    «Στην πολιτική υπάρχει και η ηθική» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συζήτηση που είχε στη Νεμέα με πολιτικούς συντάκτες, ερωτηθείς για το θέμα Πολάκη.

    Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε και για το αν η σημερινή αντίδραση του κ. Τσίπρα, ο οποίος έσπευσε να ανακοινώσει πως θα μετατρέψει την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης,  συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να προστατεύσει τον Παύλο Πολάκη ο οποίος ήδη δεχόταν τα πυρά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Νίκος Φίλης.

    «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να συσπειρώνεται γύρω από τον Πολάκη. Αυτό με ξεπερνάει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στην πολιτική υπάρχει και η ηθική. Οι πολίτες μετά από αυτό έγινε σήμερα, θα ξέρουν ότι αν επιλέξουν τον κ. Τσίπρα παίρνουν μαζί και τον κ. Πολάκη. Οι δύο τους είναι ένα και το αυτό», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

    Την ίδια ώρα, η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την στάση του Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

    «Ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να απομακρύνει τον χυδαίο και φαύλο Παύλο Πολάκη. Αντ’ αυτού επέλεξε να τον καλύψει πλήρως. Πήγε στη Βουλή για να επιβεβαιώσει ότι ηγείται της κυβέρνησης των Πολάκηδων και όχι των πολλών.

    Ας ετοιμάζει από τώρα την απολογία του. Για τα ψέματα, τους φόρους, τις εθνικές υποχωρήσεις, την υπονόμευση των θεσμών και πάνω απ’ όλα για τη χυδαιότητα, τον διχαστικό λόγο και την τοξικότητα με τα οποία σημάδεψε τη δημόσια ζωή».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Πολάκης τα έβαλε τώρα με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο – Αήθης επίθεση για την αναπηρία του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ για τα μάτια του αψύ Πολάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας καλύπτει Πολάκη: Μετατρέπω την πρόταση μομφής σε πρόταση εμπιστοσύνης



    ΣΧΟΛΙΑ