• Top Stories

    Ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ για τα μάτια του αψύ Πολάκη

    • NewsRoom

    Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας


    Νέα προβλήματα φέρνει στον ΣΥΡΙΖΑ ο… αψύς Σφακιανός Παύλος Πολάκης, όπως τον χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός στην Βουλή, για να δικαιολογήσει για ακόμη μια φορά το ανάρμοστο ύφος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

    Η προσβλητική ανάρτηση του κ. Πολάκη για τον διορισμό του Στέλιου Κυμπουρόπουλου σε προσωποπαγή θέση ως ΑμεΑ φέρνει νέο διχασμό στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως τουλάχιστον φάνηκε σήμερα κατά την συζήτηση στην Βουλή για το νομοσχέδιο Γαβρόγλου.

    Από τη μια ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προσέφερε πλήρη κάλυψη στον υπουργό του, δηλώνοντας μάλιστα πως όταν έρθει η πρόταση μομφής της ΝΔ για τον κ. Πολάκη, μετά το Πάσχα, αυτός θα την μετατρέψει σε πρόταση εμπιστοσύνης. Επιπλέον, επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη λέγοντας ότι αποφεύγει να συζητήσει τα ουσιαστικά βάζοντας μπροστά το ύφος του κ. Πολάκη.

    Για να δικαιολογήσει για μια ακόμη φορά το ύφος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο πρωθυπουργός του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του… αψύ Σφακιανού: «Κατάγεται από τα Σφακιά και γνωρίζει καθώς φαίνεται το ύφος των Σφακιανών, που είναι αψείς».

    Ωστόσο, το μέτωπο της ΚΟ δεν φαίνεται να είναι αρραγές απέναντι στο φαινόμενο Πολάκη. Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Νίκου Φίλη, ο οποίος όταν τελείωσε όσα είχε να πει για το νομοσχέδιο Γαβρόγλου και σημειώνοντας ότι εκφράζει το σύνολο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σκληρή κριτική στο ύφος Πολάκη λέγοντας ότι «αδικεί τον εαυτό του με όσα είπε και το κυβερνητικό του έργο».

    Είπε ακόμη ότι «δεν εκπροσωπεί με όσα είπε το δημοκρατικό ήθος και του ΣΥΡΙΖΑ και αδικεί την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ενισχύει το έργο των οικογενειών και των ΑμεΑ για ίσες ευκαιρίες και πρέπει να επανορθώσει την αστοχία του».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η αποστομωτική απάντηση Κυμπουρόπουλου στον Πολάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας καλύπτει Πολάκη: Μετατρέπω την πρόταση μομφής σε πρόταση εμπιστοσύνης

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Μητσοτάκης: Πρόταση μομφής κατά Πολάκη μετά το Πάσχα



    ΣΧΟΛΙΑ