ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εντολή Κικίλια για ΕΔΕ για τον Λιμενάρχη Χανίων: «Αυτά δεν γίνονται ανεκτά» διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση
«Ο πρωθυπουργός με νηφαλιότητα, δομημένα, με πειστικό τρόπο και χωρίς διάθεση να αποκρύψει κάτι, ενημέρωσε τη Βουλή και απάντησε στα καίρια ερωτήματα τα οποία απασχολούν την κοινωνία για το πολύ δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε φέτος από τις πυρκαγιές».
Αυτό αρκέστηκε να δηλώσει ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, παραπέμποντας στην τεκμηριωμένη, όπως είπε, ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κλείνοντας έτσι την πολύωρη συζήτηση στη βουλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές στη χώρα.
«Γίνονται προσπάθειες, κάθε χρόνο, να ενισχυθεί το Πυροσβεστικό Σώμα. Πέρσι, με απόφαση του πρωθυπουργού προσελήφθηκαν 500 δασοπυροσβέστες – δασοκομάντος και φέτος ακόμα περισσότεροι», τόνισε ο κ. Κικίλιας, ενώ εξήρε τις τιτάνιες προσπάθειες και τις καθημερινές μάχες που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μαζί με τις λιμενικές και αστυνομικές δυνάμεις για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, όλο το διάστημα του δύσκολο αυτού καλοκαιριού.
Διαβάστε επίσης:
Ένταση μεταξύ Τασούλα-Βελόπουλου: «Εξευτελιστική η συμπεριφορά σας για πολιτικό αρχηγό»
Μελόνι: Στο Μέγαρο Μαξίμου η Ιταλίδα πρωθυπουργός – Τι θα συζητήσει με Μητσοτάκη
Κασσελάκης: Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς ο Αριστοτέλης Ωνάσης έσωσε τη ναυπηγική βιομηχανία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο
- IRIS: Το ελληνικό success story στις άμεσες μεταφορές – Συναλλαγές +88%, απάτη -50%
- Intertrade-Softex: «Πράσινο φως» για την ενδιάμεση χρηματοδότηση – Ένα βήμα πιο κοντά η εμβληματική επένδυση
- 28η Οκτωβρίου 1940 – 28η Οκτωβρίου 2025: Το «Όχι» 85 χρόνια μετά