ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωβαρόμετρο – Ευρωεκλογές: Το κόστος ζωής η κύρια παράμετρος – Μόνο 26% των ελλήνων πιστεύουν ότι μετράει η φωνή τους
Στη συμμετοχή στην εκδήλωση για την 79η Επέτειο της Απελευθέρωσης του Άουσβιτς αναφέρεται με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.
Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Χθες το βράδυ βρέθηκα ανάμεσα σε επιζώντες του Ολοκαυτώματος, στη διάρκεια της εκδήλωσης για την 79η Επέτειο της Απελευθέρωσης του Άουσβιτς, εκπροσωπώντας το ελληνικό κράτος. Ήταν επίσης, μεγάλη προσωπική τιμή η υποδοχή μου από τον Διευθυντή του μουσείου του Άουσβιτς. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Έχουμε πολλή δουλειά μέχρι τις Ευρωεκλογές για να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τη γενέτειρα της Δημοκρατίας».
Διαβάστε επίσης
Παρίσι: Επαφές ανάμεσα σε ΗΠΑ, Αίγυπτο, Κατάρ και Ισραήλ για ανακωχή και απελευθέρωση ομήρων
Γαλλία: Επιπλέον μέτρα για τους αγρότες ετοιμάζει ο Ατάλ – Υπό απειλή πολιορκίας το Παρίσι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετικό Φράγκο: Τι θα γίνει με τους servicers και τα ακίνητα
- Το Αμπου Ντάμπι, είναι μια ονειρούπολη στην έρημο με θεματικά πάρκα και εμβληματικά κτίρια
- Τι θα γίνει σε Alpha, Πειραιώς, Εθνική, ΑΔΜΗΕ, ο πόλεμος στο Ελληνικό, η έφοδος του ΣΔΟΕ στις Σπέτσες, το ρωσικό του Αλαφούζου, ο Παπασταύρου και ο ΝΟΚ, το gala στο Λονδίνο, το lunch Μαρτίνου, η έκθεση της Σαλώμης και ένα hot quiz
- Παρίσι: Η ρητορική της ανοησίας
