• Πολιτική

    Κασιδιάρης, Μιχαλολιάκος, Ηλιόπουλος αθωώθηκαν για την υπόθεση υποκίνησης ρατσιστικού μίσους


    Την ώρα που στον Άρειο Πάγο κρίνεται η τύχη του κόμματος του, ο Ηλίας Κασιδιάρης οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να δικαστεί και να κάνει μία μικρή… προεκλογική εμφάνιση.

    Η δικηγόρος του, Βάσω Παβταζή, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, απέκλεισε ο Κασιδιάρης να συνεργαστεί με το κόμμα Κανελλόπουλου ή του Νικολόπουλου και είπε ότι στον Άρειο Πάγο δεν έχει προσφύγει μόνο το κόμμα Έλληνες σε βάρος του ΕΚΕ του Κασιδιάρη, αλλά έχει γίνει προσφυγή και από το κόμμα Κασιδιάρη κατά του κόμματος Έλληνες γιατί χρησιμοποιεί τον ήλιο της Βεργίνας.

    «Ηλία θυμίσου, είμαστε μαζί σου», του φώναζαν υποστηρικτές του που βρέθηκαν στα δικαστήρια και λίγο αργότερα όταν άκουσαν την αθώωση του από την κατηγορία που αντιμετώπιζε, πανηγύριζαν και χειροκροτούσαν.

    Το Γ´ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας αθώωσε τους Νικο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλο για υποκίνηση ρατσιστικού μίσους. Τους είχε μηνύσει ο Παναγιώτης Δημητράς για τοποθετήσεις τους στη Βουλή το Μάρτιο του 2018 σε βάρος μειονοτικών βουλευτών.

    «Ουδέποτε αναφέρθηκε σε εθνοτική καταγωγή ούτε σε εθνική συνείδηση. Αναφέρθηκα μόνο σε δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» είπε απολογούμενος ο Ηλίας Κασιδιάρης.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ