• Πολιτική

  Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για εξηγήσεις – Με κατηγορούν χωρίς να υπάρχουν κατηγορίες

  • NewsRoom
  Κώστας Αχ. Καραμανλής

  Κώστας Αχ. Καραμανλής


  «Δεν κρύβομαι και το είπα στη Βουλή με τον πιο καθαρό τρόπο, δεν κρύβομαι πίσω από καμία βουλευτική ασυλία. Είτε ήμουν είτε δεν ήμουν βουλευτής η διαδικασία υπάγεται στο άρθρο 86. Αν υπάρξει κατηγορητήριο να το δούμε και είμαι στη διάθεση όλων των αρχών. Με κατηγορούν χωρίς να υπάρχουν κατηγορίες» ανέφερε ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

  «Έχω δώσει εξηγήσεις για την 717. Κατηγορούμε για αντιφατικά πράγματα. Η τηλεδιοίκηση είναι ένα σύστημα που πρέπει να είναι έτοιμο το 2030. Αυτή είναι η ευρωπαϊκή οδηγία. Η σύμβαση παρελήφθη διαλυμένη και αυτή με χίλια ζόρια καταφέραμε να την τελειώσουμε, δυστυχώς τρεις μήνες μετά το δυστύχημα. Κανείς με βεβαιότητα δεν μπορεί να πει αν θα είχε αποφευχθεί το δυστύχημα», πρόσθεσε ο ίδιος.

  Με κατηγορούν για αντιφατικά πράγματα, τόνισε ο κ. Καραμανλής, και εξήγησε ότι «η Ευρωπαία εισαγγελέας λέει ότι έπρεπε να την καταγγείλουμε. Εγώ έπρεπε ή να την τρέξω ή να τη διαλύσω. Έρχονται μετά τα κόμματα της αντιπολίτευσης και μου λένε ότι εμείς ευθυνόμαστε που δεν τελείωσε η σύμβαση».

  Διαβάστε επίσης:

  Πώς έσκασε η «βόμβα» Παπασταύρου – Μπρατάκου, το γάντι που έριξε ο Μητσοτάκης και η επόμενη ημέρα για την κυβέρνηση

  Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

  Στέφανος Κασσελάκης: Να αποχωρήσει αξιοπρεπώς ο Μητσοτάκης  ΣΧΟΛΙΑ