Μακρυά από τις σκοτούρες των καθηκόντων του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος το ρίχνει έξω. Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, μαζί με την παρέα του, εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται οι Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος.
Μάλιστα, ο πρώην υπουργός Άμυνας χόρεψε και ζεϊμπέκικο ένα τραγούδι όλο νοήμα: «Από τα ψηλά στα χαμηλά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Εκτός ελέγχου» ο Καμμένος: Ο «διακινητής της τσάντας του Παπανδρέου», ο Σόρος και η συμφωνία-«κουρελόχαρτο» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα υπονοούμενα Καμμένου για χρηματισμό του Κοτζιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γ. Μυλωνάκης: Τι είπε στο Mononews ο γιατρός που τον χειρούργησε – Η «συκοφαντία» που τον λύγισε και το SMS
- Ο Μυστακίδης θέλει τον ΠΑΟΚ στα σαλόνια! Έγινε πράξη το αίτημα για συμμετοχή στην EuroLeague
- EuroLeague: Κρατά τις 20 ομάδες, εκτοξεύει τα έσοδα – Το σχέδιο για 3,2 δισ. ευρώ, franchise και επέκταση
- ΔΑΑ: Νέο ιστορικό υψηλό για τη μετοχή – Άνοδο εσόδων από μη αεροπορική δραστηριότητα βλέπει η διοίκηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.