ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια νέα επίθεση κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, με βαρείς υπαινιγμούς για χρηματισμό του, εξαπέλυσε το απόγευμα της Πέμπτης ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
Με ανάρτηση του στο… αγαπημένο του Twitter, o Πάνος Καμμένος κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, επικεφαλής της οποίας είναι ο Νίκος Κοτζιάς και το ρήμα «εισπράττω». «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», αναφέρει ο κ. Καμμένος.
ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 17 Ιανουαρίου 2019
Νωρίτερα, ο Νίκος Κοτζιάς είχε αναφερθεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΡΑΤΤΩ στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας πως η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει σύμμαχος στη σωτηρία και μέρος των απαιτήσεων της αντιμνηνονιακής μάχης, η οποία ήταν όμως ξένη προς την Αριστερά. Πρόσθεσε πως στο δεύτερο διάστημα της συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος έβγαζε όλο και περισσότερο έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροαριστερό, ενώ από τις αρχές του 2017 περιήλθε σε σύγχυση, μετά την οποία ήταν αδύνατο να προχωρήσει η συνεργασία μαζί του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Εκτός ελέγχου» ο Καμμένος: Ο «διακινητής της τσάντας του Παπανδρέου», ο Σόρος και η συμφωνία-«κουρελόχαρτο» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ σε Τσίπρα: Οι διεθνείς συμφωνίες συζητιούνται στη Βουλή, αν θες debate κάνε εκλογές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σπασμένο στα τρία το Ποτάμι για τη Συμφωνία των Πρεσπών, «πονοκέφαλος» για τον Σταύρο Θεοδωράκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με την πλάτη στον τοίχο ο ΚΜ και οι εκλογές του Οκτώβρη, τα hot μυστικά σε ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΙTAN, METLEN, AKTOR, ΑΒΑΞ και ΕΥΡΩΠΗ, τι συμβαίνει (πάλι) με τα ΕΑΣ, το ΟΧΙ της Κούστα σε συνέργειες στο Αθηνών Αρένα, και η εκπληκτική Ειρήνη Βαρδινογιάννη
- 10 + 1 αλλαγές σε συντάξεις, εισφορές και φόρους φέρνει το 2026
- Πώς απαντά η κυβέρνηση στους αγρότες μετά τα Μάλγαρα – Τι συζητήθηκε σε κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου
- O σκοτωμός για τον Μαδούρο, η μπριζόλα των 1.000 δολαρίων, το φιάσκο με το FIR, γιατί πήγε Φλώρινα ο Παπασταύρου και ο υπουργός… lame duck