• Πολιτική

    Νέα υπονοούμενα Καμμένου για χρηματισμό του Κοτζιά

    • NewsRoom


    Μια νέα επίθεση κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, με βαρείς υπαινιγμούς για χρηματισμό του, εξαπέλυσε το απόγευμα της Πέμπτης ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

    Με ανάρτηση του στο… αγαπημένο του Twitter, o Πάνος Καμμένος κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, επικεφαλής της οποίας είναι ο Νίκος Κοτζιάς και το ρήμα «εισπράττω». «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», αναφέρει ο κ. Καμμένος.

    Νωρίτερα, ο Νίκος Κοτζιάς είχε αναφερθεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΡΑΤΤΩ στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας πως η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει σύμμαχος στη σωτηρία και μέρος των απαιτήσεων της αντιμνηνονιακής μάχης, η οποία ήταν όμως ξένη προς την Αριστερά. Πρόσθεσε πως στο δεύτερο διάστημα της συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος έβγαζε όλο και περισσότερο έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροαριστερό, ενώ από τις αρχές του 2017 περιήλθε σε σύγχυση, μετά την οποία ήταν αδύνατο να προχωρήσει η συνεργασία μαζί του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Εκτός ελέγχου» ο Καμμένος: Ο «διακινητής της τσάντας του Παπανδρέου», ο Σόρος και η συμφωνία-«κουρελόχαρτο» (video)
     
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ σε Τσίπρα: Οι διεθνείς συμφωνίες συζητιούνται στη Βουλή, αν θες debate κάνε εκλογές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σπασμένο στα τρία το Ποτάμι για τη Συμφωνία των Πρεσπών, «πονοκέφαλος» για τον Σταύρο Θεοδωράκη



    ΣΧΟΛΙΑ