• Top Stories

    Ήταν και η ορχήστρα του …στρατού στο πάρτι Καμμένου – Πολάκη (video)


    Δεν ήταν μόνο ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης στο κοινό πάρτι γενεθλίων του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη το βράδυ του Σαββάτου.

    Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο ίδιος ο Στ. Γονίδης, στο μουσικό event στη βίλα του προέδρου των ΑΝΕΛ στα νότια προάστια συμμετείχε και η …μπάντα του στρατού. Ο ίδιος είπε ότι τραγούδησε τρία παλιά λαϊκά τραγούδια, ότι τον συνδέει μακρόχρονη φιλία με τον Πάνο Καμμένο και ότι στο σπίτι υπήρχαν αρκετοί πολιτικοί.

    «Απλά είναι φίλος μου, με κάλεσε και πήγα. Τον εκτιμώ για την ειλικρίνειά του, είναι έντιμος άνθρωπος και τον γνωρίζω χρόνια, πριν καν μπει στην πολιτική… είναι ειλικρινής και ντόμπρος», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής στον τηλεοπτικό σταθμό Ε.

    Υπενθυμίζεται ότι χθες στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ‘Αδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στον Παύλο Πολάκη και αποκάλυψε ότι το βράδυ που κατατέθηκε τον νέο μνημόνιο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μαζί με τον Πάνο Καμμένο γιόρταζαν συνοδεία του λαϊκού βάρδου Σταμάτη Γονίδη. «Ντροπή σας υποκριτές φαρισαίοι» κατέληξε οργισμένος ο κ. Γεωργιάδης.

    Πηγή: thetoc.gr



    ΣΧΟΛΙΑ