• Ελλάδα

    Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα

    • NewsRoom
    καιρός


    Αίθριος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

    Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί εντάσεως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

    Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με ασθενείς μεταβλητούς ανέμους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

    Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

    Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα βόρεια που τη νύχτα θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

    Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

    Γενικά αίθριος. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στα νότια πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αρτηριακή πίεση: Ποια είναι τα νέα φυσιολογικά όρια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ειδικοί προειδοποιούν: Διανύουμε περίοδο απιστίας!



    ΣΧΟΛΙΑ