ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δικαστικό επιμελητή, που πήγε στην εφημερίδα του,«Μακελειό», ένα εξώδικο, φέρεται να εκφόβισε πυροβολώντας στον αέρα ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος.
Το επεισόδιο με τον πυροβολισμό, σύμφωνα με την αστυνομία, συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, όταν δικαστικός επιμελητής μετέβη στην οδό Δοϊράνης 45 στην Καλλιθέα, στον 3ο όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία της εφημερίδας .
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ υπήρξε «εκφοβιστικός πυροβολισμός μια φορά στον αέρα» από κάποιο άτομο που βρίσκονται στο χώρο, χωρίς να διευκρινίζεται ακόμη αν πρόκειται για τον Στέφανο Χίο αν και το πιθανολογούν. Πάντως, το άτομο που πυροβόλησε στον αέρα δεν βρίσκεται πλέον στα γραφεία της εφημερίδας.
Σύμφωνα με την μαρτυρία του παθόντος, δράστης ήταν ο εκδότης της, Στέφανος Χίος ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε με ταξί.
Από τον πυροβολισμό δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο κλήθηκε προληπτικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο έχει βρεθεί και ένας κάλυκας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βεργίνα: Νεκρός 25χρονος μετά από τροχαίο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πύργος: Αυτός είναι ο 67χρονος που κατηγορείται ότι κακοποίησε δύο δεκάχρονα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εμπορικό έλλειμμα: Αύξηση 21,7% τον Σεπτέμβριο του 2026 – Στα 3.317,5 εκατ. ευρώ
- Eurostat: Προτελευταία η Ελλάδα στην ΕΕ στους μισθούς – Στα 18.800 ευρώ οι ετήσιες αποδοχές, έναντι 41.500 ευρώ στην Ευρώπη
- Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Καμπανάκι σε εκτεθειμένες επιχειρήσεις μετά τις κυβερνοεπιθέσεις σε ψυγεία στην Ευρώπη
- Θεοδωρικάκος: Αλλάζει μετά από 190 χρόνια το πλαίσιο για τις εμπορευματικές μεταφορές – Επενδύσεις 400 εκατ. ευρώ στα logistics
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.