• Ελλάδα

    Υπόθεση Λαγούδη: Νέος γρίφος το μυστήριο με το κομποσκοίνι

    • NewsRoom
    Ειρήνη Λαγούδη


    Φως στο μυστήριο με το κομποσκοίνι που βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού, στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, προσπαθούν να ρίξουν οι έρευνες των Αρχών, αφού έχει αποδειχθεί ότι δεν άνηκε στην ίδια, καθώς το δικό της βρέθηκε στο χέρι της.

    Το αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε μάντρα στη Λεωφόρο Αθηνών και θα εξεταστεί και πάλι, όπως είπε ο Βασίλης Ταουξής, συνήγορος της οικογένειας Λαγούδη, από την ασφάλεια Αγρινίου. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε κοντά στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, ώστε να υπάρχει όσος χρόνος χρειαστεί για τη συλλογή των στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου του θανάτου της.

    Σε δηλώσεις του, κ. Ταουξής τόνισε ότι οι αρμόδιες Αρχές μπορούν πλέον εξετάσουν ενδελεχώς το αυτοκίνητο, ενώ θα ζητηθεί και η βοήθεια γενετιστή ώστε να γίνει μια προσπάθεια να βρεθούν περαιτέρω αποτυπώματα βιολογικού υλικού και DNA.

    Υπενθυμίζεται πως η Ειρήνη Λαγουδη βρέθηκε βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της σε απόμερο σημείο κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Άγνωστο αντικείμενο βρέθηκε στο αμάξι της



    ΣΧΟΛΙΑ