ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δέκα λεπτά νωρίτερα θα φτάσει στην Αθήνα το αεροσκάφος που μεταφέρει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.
Το πρώτο ταξίδι του Ομπάμα στην Ελλάδα, ένα… παιδικό του όνειρο, έμελλε να είναι το τελευταίο ταξίδι του στην Ευρώπη ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Αμερικανός πρόεδρος έρχεται για επίσκεψη… μιας μέρας και μερικών ωρών, με την ελληνική κυβέρνηση να περιμένει από εκείνον μια “καλή” κουβέντα για το χρέος.
Το πρόγραμμα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα υποδεχθεί στις 13:30, στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα. Οι δυο πρόεδροι θα έχουν συνάντηση σχεδόν μιας ώρας και στις 14:30 ο Μπαράκ Ομπάμα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα τον υποδεχθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον οποίο θα έχει διευρυμένες συνομιλίες και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις. Οι δυο πρόεδροι θα δεχτούν τέσσερις ερωτήσεις, δυο από Έλληνες δημοσιογράφους και δυο από Αμερικανούς. Στις 19:30, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, θα παρακαθίσει σε δείπνο, που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Υπάρχει διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος για νέα μέτρα ενίσχυσης της κοινωνίας
- Ρωσία: Μειωμένες οι προσδοκίες των νοικοκυριών για τον πληθωρισμό τον Ιούνιο
- Η Αλεξάνδρα Νίκα ανέβασε φωτογραφία με τη Μιράντα Πατέρα και τη νεογέννητη κόρη της
- Τραμπ: Αν δεν μου αρέσει η συμφωνία με το Ιράν θα ξαναρίξουμε βόμβες στα κεφάλια τους – Ψευδή τα περί κονδυλίων ανασυγκρότησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.