ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που είχε μια παιδική ομάδα ποδοσφαίρου στην Ταϊλάνδη, καθώς βρέθηκαν ζωντανά όλα τα παιδιά, και ο προπονητής τους, που είχαν παγιδευτεί σε σπηλιά για 10 ημέρες.
Τα 12 παιδιά, από 11 έως 16 ετών και ο 25χρονος προπονητής τους είχαν εγκλωβιστεί στη σπηλιά Θαμ Λουάνγκ. Όλες αυτές τις ημέρες είχε στηθεί μία τεράστια επιχείρηση, με ελικόπτερα, υποβρύχια οχήματα και δύο drones μεταξύ άλλων. Σε αυτή συμμετείχε και 30μελής ομάδα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.
«Τους βρήκαμε και τους 13 ασφαλείς, θα τους φροντίσουμε μέχρι να μπορούν να μετακινηθούν», δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 23χρονου στρατιώτη: Το κινητό του ενεργοποιήθηκε και ξαναέκλεισε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.