• Ελλάδα

    ΕΟΔΥ: Τι μισθό θα παίρνουν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος

    • NewsRoom
    Στέλιος Ορφανός, διευθύνων σύμβουλος ΕΟΔΥ

    Στέλιος Ορφανός, διευθύνων σύμβουλος ΕΟΔΥ


    Με νέα απόφαση που συνυπογράφουν τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Υγείας, ορίζονται οι μηνιαίες αποδοχές των επικεφαλής του ΕΟΔΥ.

    Αναλυτικότερα με την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια καθορίζονται οι μηνιαίες αποδοχές του Διευθύνοντος Συμβούλου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ- ΝΠΙΔ) Στυλιανού Ορφανού και του Προέδρου Χριστάκη (Χρήστου) Χατζηχριστοδούλου.

    Όπως προβλέπεται στην απόφαση, οι μηνιαίες αποδοχές και αποζημιώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ- ΝΠΙΔ), διεπομένου από καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, στο ποσόν τον ευρώ τριών χιλιάδων εννιακοσίων (€3.900,00) στο οποίο περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές αυτού.

    Επίσης με την ίδια απόφαση καθορίζονται οι μηνιαίες αποδοχές και αποζημιώσεις του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ- ΝΠΙΔ), διεπομένου από καθεστώς μερικής απασχόλησης, στο ποσόν τον ευρώ χιλίων πεντακοσίων (€1500,00) στο οποίο περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως αποδοχές αυτού.

    Τέλος επισημαίνεται ότι η παρούσα απόφαση ισχύει αναδρομικά από τον διορισμό και των δύο.

    Διαβάστε επίσης:

    Οδηγίες του ΕΟΔΥ για την επιστροφή στο σπίτι μετά από πλημμύρα
    ΕΟΔΥ: 51 θάνατοι από κορονοϊό και 1 από γρίπη την τελευταία εβδομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ