• Top Stories

    Δεν παραδίδει την έδρα του ο Νικολόπουλος

    Νίκος Νικολόπουλος

    Ο ανεξάρτητος βοουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος


    Δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του, δηλώνει ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος μετά την απόφασή του να καταψηφίσει στη χθεσινή ψηφοφορία το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, ο Πάνος Καμμένος τον διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

    Ο κ. Νικολόπουλος μιλώντας σήμερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ως ανεξάρτητος βουλευτής πλέον, ανέφερε πως «Ήξεραν ότι δεν μασάω και δεν κάνω εκπτώσεις. Να μην παριστάνουν τους έκπληκτους», δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε:

    «Εγώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Δεν έχω λόγο να παραδώσω την έδρα μου. Την έδρα τη δίνουν οι πολίτες».

    «Με ξέρουν καλά. Από την πρώτη εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα όταν κάποιοι κλαψούριζαν, έπαιρνα τη σφουγγαρίστρα της επανάστασης και σκούπιζα τα δάκρυα τους, γύριζα όλη την Ελλάδα» υπογράμμισε.

    «Παραμένω στη βουλή ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος που θα δίνω τη συγκατάθεσή μου σε οτιδήποτε καλό», πρόσθεσε.

    Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία απάντησε:

    «Αν η Νέα Δημοκρατία ορέγεται να μπει σε μία οικουμενική κυβέρνηση και να εφαρμόσει το μνημόνιο, όχι. Πρέπει να υπάρχει μία φωνή στην κεντροδεξιά, που να ορίζει ότι υπάρχει άλλος δρόμος».

    «Οι περισσότεροι στη Νέα Δημοκρατία θέλουν να επιστρέψουν στην κυβέρνηση  με όποιο τίμημα. Τότε, το ενδεχόμενο επιστροφής μου είναι θεόκλειστο», κατέληξε.

    Πηγή: parapolitika.gr



    ΣΧΟΛΙΑ